19 / 04 / 2024

evimiz kocaeli teslim tarihi

evimiz kocaeli teslim tarihi

Kocaeli'de daha önce yapılmamış, tüketiciye büyük avantaj sağlayan '10 Yıl Sıfır Faiz' sloganıyla Pekdemir İnşaat tarafından Evimiz Kocaeli'de projesi kapsamında başlatılan kampanyada ödemeler 6 ya da 10 yılda sıfır faizle yapılıyor.

Pekdemir İnşaat Evimiz Kocaeli'de 10 yıl 0 faiz imkanı!

Pekdemir İnşaat tarafından hayata geçilen Evimiz Kocaeli projesi 10 yıl sıfır faiz imkanı sunuyor. 936 konuttan meydana gelen projeside ödemeler 6 ya da 10 yılda sıfır faizle yapılıyor.

Evimiz Kocaeli'de 10 yıl sıfır faiz avantajı!

Pekdemir İnşaat tarafından inşa edilen Evimiz Kocaeli projesinde ödemeler 6 yada 10 yılda sıfır faizle yapılabiliyor. “10 Yıl Sıfır Faiz” sloganıyla hayat bulan proje 936 konuttan meydana geliyor.

Evimiz Kocaeli'de 936 konutun yüzde 90'ı satıldı!

Kocaeli Pekdemir İnşaat 'Evimiz Kocaeli' isimli konut projesi kapsamında 730 günde tamamlamış olduğu 936 konutun yüzde 90'ını sattı. Evimiz Kocaeli'de kalanlara yeni bir fırsat sunuluyor.

Evimiz Kocaeli'deki 936 konutun yüzde 90'ı satıldı!

Pekdemir İnşaat'ın 730 günde tamamladığı Evimiz Kocaeli'ndeki 936 konutun yüzde 90'ı satıldı ve teslimi tamamlandı.

Evimiz Kocaeli'de teslimler Temmuz'da!

Tek etapta 936 konutla Kocaeli’nin en büyük markalı konut projesi olan Evimiz Kocaeli’de, Haziran ayına özel 3+1 Fırsat Kampanyası gerçekleştiriliyor.

Evimiz Kocaeli'nin teslimleri Temmuzda başlıyor!

Tek etapta 936 konutla Kocaeli'nin büyük markalı konut kampanya kapsamında, 25 Mayıs'a kadar dairelerini satın alanlar, bu yaz taşınacakları evlerinin kredi geri ödemelerine 2016 yılında başlama fırsatı yakalayacaklar.

Evimiz Kocaeli için geri sayım başladı!

Pekdemir İnşaat tarafından geliştirilen Evimiz Kocaeli; Kocaeli 'nin 936 konutluk en büyük markalı konut projesini hızla ilerletiyor. Konutların Temmuz 2015' ten itibaren teslim edileceği öğrenildi...

Evimiz Kocaeli'nde peşinatsız faizsiz 30 ay taksit kampanyasında son gün 31 Mayıs!

70 yıllık tarihiyle Türkiye’nin en köklü inşaat şirketleri arasında yer alan Pekdemir İnşaat’ın, 936 konutluk Evimiz Kocaeli projesinin son etap daireleri için başlattığı kampanya 31 Mayıs 2014 tarihinde sona eriyor...

Evimiz Kocaeli’nde sıfır peşinat sıfır faiz fırsatı!

Pekdemir İnşaat’ ın Kocaeli' de yer alan ve 936 konutluk dev projesi Evimiz Kocaeli’ nde fırsatlarla dolu bir kampanya başladı. Banka kredisi kullanacak olanlar peşinatı bir yıl öteleyebilecekler.

Evimiz Kocaeli'de teslimler Temmuz 2015'te başlayacak!

Kocaeli'nin köklü inşaat şirketlerinden olan Pekdemir İnşaat, 936 konutluk 'Evimiz Kocaeli' projesini hayata geçiriyor. 150 milyon TL'ye mal olacak projede konut teslimi, Temmuz 2015'te başlayacak...

Başiskele'ye Pekdemir imzası!

69 yıllık geçmişiyle Kocaeli’nin en köklü inşaat şirketlerinden olan Pekdemir İnşaat, 936 konutluk “Evimiz Kocaeli” projesiyle kentin en büyük markalı konut projesine imza atmaya hazırlanıyor...

Evimiz Kocaeli'de 0 peşinatla! 2015'te teslim!

Türkiye’nin en köklü, Kocaeli’nin en saygın ve güvenilir inşaat şirketlerinden Pekdemir İnşaat’ın 70’inci yıl gurur projesi olarak hayata geçireceği Evimiz Kocaeli’nde ev sahibi olabilmek şimdi çok daha kolay...

Evimiz Kocaeli fiyat listesi!

Evimiz Kocaeli fiyat listesi 99 bin TL'den başlayarak değişiklik gösteriyor. Pekdemir İnşaat'ın Kocaeli Başiskele'de inşa ettiği Evimiz Kocaeli projesinde aylık taksit ödemeleri 990 TL'den başlıyor...

Evimiz Kocaeli projesi!

Evimiz Kocaeli projesi 99 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Evimiz Kocaeli projesi Temmuz 2015 senesinde teslim ediliyor...

Kocaeli Üniversitesi Körfez Kampüsü 15 Ekim'de teslim edilecek!

Kocaeli Körfez Belediyesi tarafından inşaatı devam eden Körfez Kampüs binasında sona gelindi. Bina, 15 Ekim'de Kocaeli Üniversitesi’ne teslim edilecek.

Kocaeli Çınarlıkent Konutları teslim edildi!

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Derince'deki Çınarlıkent projesinin birinci ve ikinci etap hak sahiplerine anahtarlarını teslim etti

Evimiz Kocaeli’de mutlu son!

Kocaeli’nin en büyük markalı konut projesi 936 konutluk Evimiz Kocaeli’de, mutlu sona ulaşıldı.

Pekdemir İnşaat’tan Kocaeli’ye yeni proje!

Evimiz Kocaeli’yi, tam zamanında eksiksiz sahiplerine teslim eden ve tüm dairelerin satışını tamamlayan Pekdemir İnşaat, yeni yılı, Kocaeli’de konut standartlarını değiştirecek, sıra dışı bir projeyle karşılıyor.

Evimiz Kocaeli’de son daireler için kampanya!

Pekdemir İnşaat, Evimiz Kocaeli’de ev sahibi olmak isteyenlere yönelik son kez çok özel ödeme fırsatlarının olduğu bir bahar kampanyası başlattı.

Academic Life 2.etap Kocaeli teslim tarihi!

Academic Life 2.etap Kocaeli projesinde 20 Nisan'a kadar 2+1 daireler 149 bin 900 liradan başlayan lansman fiyatlarıyla satılıyor. Projede aylık kira getirisi teslimle birlikte 1000 lira...

Evimiz Kocaeli'de 10 yıl 0 faiz!

Evimiz Kocaeli projesinde başlattığı tarihi fırsat kampanyasında son günler yaşanıyor. Kocaeli’de daha önce yapılmamış, tüketiciye büyük avantaj sağlayan “10 Yıl Sıfır Faiz” sloganıyla başlatılan kampanyada ödemeler 6 ya da 10 yılda sıfır faizle yapılıyor

Evimiz Kocaeli'de ödemeyi 10 yılda sıfır faizle yapın!

Kocaeli’de daha önce yapılmamış, tüketiciye büyük avantaj sağlayan “10 Yıl Sıfır Faiz” sloganıyla başlatılan kampanyada ödemeler 6 ya da 10 yılda sıfır faizle yapılıyor.

Evimiz Kocaeli'de 10 Yıl Sıfır Faiz kampanyasına yoğun ilgi!

Kocaeli'de daha önce yapılmamış, tüketiciye büyük avantaj sağlayan '10 Yıl Sıfır Faiz' sloganıyla Pekdemir İnşaat tarafından Evimiz Kocaeli'de projesi kapsamında başlatılan kampanyada ödemeler 6 ya da 10 yılda sıfır faizle yapılıyor.

Evimiz Kocaeli'de kira öder gibi ev sahibi olma imkanı!

Pekdemir İnşaat’ın inanması güç ödeme planında, konuta bugün ödediğiniz fiyat ile 10 yılın sonunda ödediğiniz fiyat aynı olacak. Kira öder gibi ev sahibi yapabilecek bu çok özel ödeme modeli tüketicilerden yoğun talep görüyor.

Pekdemir İnşaat Evimiz Kocaeli'de 10 yıl 0 faiz fırsatı!

Pekdemir İnşaat imzası taşıyan Evimiz Kocaeli'de yoğun ilgi gören kış kampanyası devam ediyor. Kampanyada yüzde 30 peşinat ödemesi yapanlar için 6 yıl sıfır faiz, yüzde 50 peşinat vermek isteyenler için de 10 yıl sıfır faiz fırsatı sunuluyor.

Evimiz Kocaeli projesinde 10 yılda sıfır faiz imkanı!

Evimiz Kocaeli’deki yaşamın bir parçası olmak isteyenleri, kira öder gibi ev sahibi yapabilecek bu çok özel ödeme modeli tüketicilerden yoğun talep görüyor.

Evimiz Kocaeli'de 6 ya da 10 yılda sıfır faizle!

Pekdemir İnşaat’ın inanması güç ödeme planında, konuta bugün ödediğiniz fiyat ile 10 yılın sonunda ödediğiniz fiyat aynı olacak. Kampanyada ödemeler 6 ya da 10 yılda sıfır faizle yapılıyor.

evimiz kocaeli teslim tarihi Haberi

evimiz kocaeli teslim tarihi

Kocaeli'de daha önce yapılmamış, tüketiciye büyük avantaj sağlayan '10 Yıl Sıfır Faiz' sloganıyla Pekdemir İnşaat tarafından Evimiz Kocaeli'de projesi kapsamında başlatılan kampanyada ödemeler 6 ya da 10 yılda sıfır faizle yapılıyor. Evimiz Kocaeli'deki yaşamın bir parçası olmak isteyenleri, kira öder gibi ev sahibi yapabilecek bu çok özel ödeme modeli tüketicilerden yoğun talep görüyor. Telefonlar kilitleniyor, satış ofisi dolup taşıyor. Pekdemir İnşaat'ın inanması güç ödeme planında, konuta bugün ödediğiniz fiyat ile 10 yılın sonunda ödediğiniz fiyat aynı olacak, üstelik yeni evinize hemen taşınabilecek ve bu kusursuz yaşamın bir parçası olabileceksiniz. 


KOCAELİ'DE BİR İLK 


Evimiz Kocaeli'nin kısıtlı bir süre için sunduğu bu ödeme modeli Kocaeli'de bir ilk. Ev sahibi olmak isteyenlere büyük bir kolaylık sağlayan bu fırsat sayesinde evinize hemen taşınıp, kredilerinizi kira...