20 / 04 / 2024

Evimiz Kocaeli'nin temeli atıldı! 990 lira taksitle 2+1!

Evimiz Kocaeli'nin temeli atıldı! 990 lira taksitle 2+1!

Firma: Pekdemir İnşaat

Proje: Evimiz Kocaeli

70 yıla yaklaşan tarihiyle Türkiye’nin en köklü inşaat şirketlerinden Pekdemir İnşaat’ın Kocaeli’nin Başiskele bölgesinde hayata geçireceği 936 konutluk “Evimiz Kocaeli” projesinin temeli atıldı...



Pekdemir İnşaat Genel Müdürü Mert Pekdemir, ilk etabın ardından ikinci etap satışlarının da hızla devam ettiği projenin yaklaşık iki yılda tamamlanarak sahiplerine teslim edileceğini belirtti.


Kocaeli halkının yakından bildiği Pekdemir İnşaat’ın yüksek kalite standartlarını çok ekonomik fiyatlarla halka taşıyacak olan ve mimarisi, sosyal donatıları ve imkanlarıyla gerçek bir yaşam alanı sunacak projede konutlar 99 bin liradan başlıyor. “Evimiz Kocaeli” projesinde 2+1, 3+1 ve 4+1 büyüklüğe sahip altı farklı tip konutu bulunuyor.


Temel atıldı inşaat başladı

936 konutluk “Evimiz Kocaeli” projesi, 20 Mart’ta Satış Ofisi’nde düzenlenen bir basın toplantısıyla satışa sunulmasının ardından Haziran ayında inşaatın temelleri atıldı.


Mimarisi, sosyal donatıları ve imkanlarıyla gerçek bir yaşam alanı ve sıcak bir mahalle ortamı sunan Kocaeli’nin en büyük markalı konut projesinde 264 konutun bulunduğu ikinci etap satışları devam ediyor. İlk etapta satışa sunulan 360 konutun gösterilen büyük ilgiyle hızla tükenmekte oluşu üzerine ikinci etap konutlar erkenden satışa sunulmuştu.

Yüksek deprem güvenliği başta olmak üzere, her noktasında Pekdemir kalite standartlarını taşıyacak projenin ikinci etap konutları arasında, 2 bin metrekarelik göletin çevresinde bulunan bloklar ile arazinin yüksek kesiminde konumlandığı için körfez ve şehir manzarasına hakim bloklar da yer alıyor.


Günde 25 TL’ye 2+1 daire

Kocaeli’nin yıldızı parlayan Başiskele bölgesinde hayata geçirilecek “Evimiz Kocaeli” projesinde çok cazip ödeme seçenekleriyle konut sahibi olma fırsatı sunuluyor. Projede 2+1 büyüklüğe sahip konutlara sadece 990 liralık yüzde 1 peşinat ödemesini takiben günlük 25lira bütçe ayırarak sahip olmak mümkün.


Evimiz Kocaeli projesinde aidatlar da düşük  

Evimiz Kocaeli projesi sadece satış fiyatlarıyla değil aidatlarıyla da oldukça ekonomik bir yaşam alanı olacak.


“Evimiz Kocaeli” projesi, şehir merkezine sadece yedi dakikalık bir mesafede olan, şehre çok yakın ama kentin gürültü ve karmaşasından uzak bir lokasyonda hayata geçiyor. Projenin yüzde75’i yeşil alana ayrılmış durumda. 122 bin 500 metrekarelik alan üzerinde, tamamı dört katlı bloklardan oluşan proje, estetik mimarisiyle de dikkat çekiyor.


Yaşamı keyifli hale getirecek her türlü sosyal donatının düşünüldüğü projede; kafe, dinlenme alanları, toplantı salonları, fitness salonu, çocuk kulübü ve uzman pedagoglar danışmanlığında heryaş grubuna uygun olarak farklı tasarlanmış çocuk oyun alanlarının bulunduğu büyük bir sosyal tesis yer alıyor.


Bütün bu imkanların sunulduğu projede aylık aidatlar da 110-120 lira gibi düşük bir fiyat aralığında olacak.


Peşinatlar 2+1'lerde 990 lira, 3+1'lerde 1. 300 lira ve 4+1'lerde 2 bin 30 liradan başlıyor. 


Adres : Mahmutpaşa Mah. Karamürsel Cad. No: 337 Başiskele, Kocaeli

Telefon : 0262 323 70 00

Web : evimizkocaeli.com

 


projeye sor



Geri Dön