26 / 04 / 2024

Evke Yapı'dan Bursa'ya 3 yeni proje!

Evke Yapı'dan Bursa'ya 3 yeni proje!

Son yıllarda bir çok mimari projeye imza atan Evke Yapı, son olarak sağlık sektörüne el attı. Şirket, Evke Medi Loft 1 ve 2 projesi üzerinde çalışıyor...



Evke Yapı, Bursa’da ‘Evke Medi Loft 1 ve 2', ‘Evke Onyx Offices’ ile ‘Evke Trade Towerdan oluşan 3 iddialı projeye yoğunlaştı. 1999 yılın­da Mimar Murat Evke tarafından kurulan Evke Grup bünyesinde Evke Yapı, Evak Gıda, Evkal Danışmanlık ve El’ce Davet Tasanm firmaları yer alıyor. Grubun lokomotifi konumundaki Evke Yapı, dekorasyon ve taahhüt işlerinin yanı sıra son yıllarda birçok mimari projeye imza at­tı. Evke Grup, son olarak sağlık sektörünün önemli bir ihtiyacını karşılayacak olan ‘Evke Me­di Loft 1 ve 2’, iş dünyasına yönelik studio of­islerin yer aldığı ‘Evke Onyx Offices’ ile ‘Evke Trade Tower’ projeleri üzerinde çalışıyor. 


Evke Grup Genel Koordinatörü Murat Evke, Mudan- , ya yolu Esentepe Kavşağında inşa edilen ve 6  bin metrekare kapak alana sahip Evke Medi Loft , l’in, Sağlık Bakanlığı genelgelerine uygun alan­larda ve tüm ihtiyaçlar düşünülerek tasarlandı­ğım söyledi. Projenin özel, ergonomik ve engelli dostu 20 adet muayenehane ile 2 adet dükkan­dan oluştuğunu belirten Evke, en önemli özelliğinin her biri birbirinden farklı branşlarda 20 adet doktor muayenehanesini bünyesinde bu­lundurması olduğunu kaydetti. Projenin birin­ci etabını Haziran 2013’te teslim edeceklerini dile getiren Evke, benzer özelliklere sahip 8 bin metrekare kapalı alana sahip 16 muayenehane ve 4 dükkanın yer aldığı ikinci etabı da Aralık 2013’te tamamlayacaklarını vurguladı.


Evke, yine Mudanya yolu Esentepe mevki­inde inşa edilen ve 10 bin metrekare kapalı alan olarak planlanan studio ofislerin yer aldığı Evke Onyx projesinin şehrin önemli noktalarına yakınlığıyla dikkat çektiğini anlattı. Evke Onyx’te f 9 katta toplam 28 adet ofis ile 7 dükkanın bulunduğu bilgisini veren Evke, ofislerin tamamında yer alan kat teraslarının projenin öne çıkan detaylarından biri olduğunu söyledi.


Ticaretin yeni merkezi olmaya adal Evke Trade Tower'ın Ankaara yolu üzerinde eski hal kavşağında 17 bin 500 metrekare inşaat alanına sahip olduğunu ifade eden Evke, ofis kulesinin 23 kattan oluştuğunu ve fabrika büyüklüklerde ofis planlamasına izin veren kat yağısı bulunduğunu kaydettti. 


Evke, "2013'ün ilk aylarında kazma vuracağamız Evke Trade Tower'da toplam 60 ofis yer alacak" dedi. Evke, 2012 yılı içerisinde hayata geçirdikleri Sertepe Concept , Erguvan Evleri, İnegöl Kapalı Yüzme Havuzu ve Herkes İçin Spor Merkezi projeleriyle mimari anlamada iddialı olduklarını da sözlerine ekledi.


DÜNYA


Geri Dön