24 / 04 / 2024

Evora İstanbul örnek bir proje!

Evora İstanbul örnek bir proje!

Evora İstanbul projesinin birçok açıdan örnek proje olduğunu ifade eden Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Umut Durbakayım, bu başarı çizgisini İstanbul sınırları dışına taşımaya karar verdiklerini açıkladı.



Evora İstanbul projesinin birçok açıdan örnek proje olduğunu ifade eden Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Umut Durbakayım, bu başarı çizgisini İstanbul sınırları dışına taşımaya karar verdiklerini açıkladı. "Hem şehrin içinde, hem de şehirden bağımsız ve dinamik bir yaşam örneği olan Evora İstanbul'da yaşayan insanlar, istedikleri mekanlara istedikleri şartlarla ulaşabiliyor. 


DEĞERİNİ ÜÇE KATLADI 


Projeyle ilgili bilgi veren Umut Durbakayım, projelerinin toplam 4-979 daire ve 100 ticari üniteden oluştuğunu kaydetti. Durbakayım, "Evora İstanbul'un temeline ilk kazmayı vurduğumuzda yaklaşık l milyar liralık bir değeri konuşuyorduk. Şu anda ise bu eser, yaklaşık 3 milyar liralık bir değere ulaştı. Böyle büyük bir projeyi tek başına, öngörülen sürede ve beklentinin üzerinde kaliteyle hayata geçirmenin gururunu yaşıyoruz" dedi. 


200 İLÇEDEN DAHA BÜYÜK 


Evora İstanbul sakinleri 11 bin kişilik nüfusla Türkiye'deki 919 ilçe sıralamasında 700. sıraya yükseldi. Yaklaşık beş bin kişilik yaşam alanlarının tamamen dolmasıyla beklenen 17.500'lük nüfusun Evora İstanbul'u Türkiye'deki ilçe sıralamasında ilk 500'e girmesini sağlayacak. 



Web: http://www.teknikyapi.com/Projeler/EvoraDenizli



Yeni Şafak Ek


Geri Dön