20 / 04 / 2024

Evora İstanbul satılık dükkanlar!

Evora İstanbul satılık dükkanlar!

Firma: Teknik Yapı

Proje: Evora İstanbul

İstanbul Anadolu yakası Tuzla bölgesinde hayata geçirilen Evora İstanbul satılık dükkanlar 123 bin TL'den başlayan fiyatlarla alıcılarını bekliyor. Proje, Teknik Yapı imzasıyla hayata geçiriliyor...



İhalesi Emlak Konut GYO tarafından gerçekleştirilecek olan Evora İstanbul satılık dükkanlar açık artırma usulü ile ihale ediliyor. 


77 adet ticari birimin ihale usulü ile satışa sunulduğu  Evora İstanbul  Tuzla'da yer alan 3 bin 371 metrekare orta öğretim okulu 10 milyon 500 bin TL muhammen bedeli ile ve 3 milyon 820 bin 32 metrekare poliklinik 17 milyon TL muhammen bedel ile satılıyor. 


İstanbul Anadolu yakası Tuzla bölgesinde inşa edilen Evora İstanbul satılık dükkanlar 123 bin TL'den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunuluyor. 


Evora İstanbul satılık dükkanlar!


Toplam muhammen bedeli  111.6 milyon TL olarak belirlenen Tuzla Evora İstanbul'da; sauna, fitness center, yüzme havuzu, oyun alanları, dinlenme alanları, yürüyüş yolları ve buhar odası gibi sosyal alanlar mevcut. 


Evora İstanbul satılık dükkanlar ihalesi 28 Ağustos Perşembe günü saat 15.00'da gerçekleşiyor. Proje,  Teknik Yapı  tarafından yaşama geçiriliyor. 


Evora İstanbul Residence satış ofisi

Telefon: 0216 392 41 00

Web Adresi: www.evoraistanbul.com

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön