28 / 03 / 2024

Evora İstanbul dükkan fiyatları

Evora İstanbul dükkan fiyatları

Toplam 4.979 daireden yüzde 91’i satılan, yaklaşık 3 bin dairesi teslim edilen Evora İstanbul’da son 35 ticari ünite açık satışa çıktı. Durbakayım, "Projemizde yer alan 300 daire için ise yüzde 12 indirim veya 50 ay sıfır faiz avantajı sunuyoruz" dedi.

Evora İstanbul cadde dükkanları!

Evora İstanbul cadde dükkanları fiyatlar 203 bin TL'den başlıyor. Daire teslimlerinin başladığı projede yaşam başladı. Projede 52 adet ticari birim ihale usulü ile satılıyor.

Evora İstanbul satılık dükkan fiyatları!

Evora İstanbul'da yer alan 52 adet ticari birim Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Genel Müdürlüğü'nde, 27 Kasım tarihinde satışa çıkacak. İşte Evora İstanbul satılık dükkan fiyatları..

Evora İstanbul'da 50 ay 0 faiz!

Toplam 4 bin 969 adet konuttan meydana gelen Evora İstanbul projesinde ödeme koşulları kapsamında yüzde 12 indirim ya da 50 ay vade farksız taksitlendirme seçeneği sunuluyor...

Fırsatı kaçırmadınız, yaşam başladı! Evora İstanbul!

Teknik Yapı tarafından gerçekleştirilen Evora İstanbul daireleri 41 metrekare ile 168 metrekare arasında alanlara sahip.Proje "Fırsatı kaçırmadınız, yaşam başladı!" sloganıyla satışlarına devam ediyor.

Evora Cadde dükkan ihalesi!

Evora Cadde dükkan ihalesi yarın Emlak Konut GYO A.Ş. Genel Müdürlüğü'nde yapılacak. Toplam 77 adet dükkandan meydana gelen Evora İstanbul Cadde projesi Tuzla'da yer alıyor

Evora İstanbul satılık dükkanlar!

İstanbul Anadolu yakası Tuzla bölgesinde hayata geçirilen Evora İstanbul satılık dükkanlar 123 bin TL'den başlayan fiyatlarla alıcılarını bekliyor. Proje, Teknik Yapı imzasıyla hayata geçiriliyor...

Evora İstanbul dükkan fiyat!

İçerisinde yer alan dükkanlar, orta öğretim binası, poliklinik ve ofislerin açık artırma ile satışa sunulduğu Evora İstanbul dükkan fiyat bilgileri kapsamında fiyatlar 123 bin TL'den başlayarak değişiyor...

Evora İstanbul dükkan fiyatları!

İçerisinde yer alan 77 adet ticari birimin 28 Ağustos'ta gerçekleşecek olan ihale ile açık artırma usulü ile satılacağı Evora İstanbul dükkan fiyatları 123 bin TL'den başlangıç gösteriyor...

Evora İstanbul dükkan satış fiyatları!

77 adet ticari birimin Emlak Kout GYO tarafından açık artırma ile satışa sunulduğu Evora İstanbul dükkan satış fiyatları 123 bin TL'den başlayarak değişiyor. İhale, 28 Ağustos'ta gerçekleşecek...

Evora İstanbul dükkan fiyatları ne kadar?

İhalesi Emlak Konut GYO tarafından gerçekleştirilecek olan Evora İstanbul dükkan fiyatları ne kadar sorusuna 123 bin TL'den başlıyor cevabı veriliyor. Projede 77 adet ticari birim açık artırma ile satılıyor...

Evora İstanbul'da yaşam başladı, şimdi sıra ticaretin başlamasında!

Konutların teslimlerine başlanan Evora İstanbul projesi içerisinde yer alan 77 adet ticari birim açık artırma yöntemi ile ihaleye çıkıyor. Fiyatların 123 bin TL'den başlayacağı ihale 28 Ağustos'ta gerçekleşecek...

Tema İstanbul dükkan fiyatları!

Tamamı peşin ödemelerde yüzde 10 indirim sağlanan Tema İstanbul Evleri'nde daire fiyatları 512 bin TL'den başlıyor. Tema İstanbul dükkan fiyatları ise 1 milyon 200 bin TL'den başlıyor.

Evora Denizli'de 496 bin TL'ye dükkan imkanı!

Denizli Merkezefendi'de hayata geçirilen Evora Denizli'de 496 bin TL'ye dükkan imkanı sunuluyor.

Evora Denizli satılık dükkan!

Denizli Merkezefendi'de inşa edilen Evora Denizli projesi 1.500 konut ve ticari ünitelerden oluşuyor. Evora Denizli satılık dükkan fiyatları 495 bin 762 TL'den başlayarak değişiyor.

Teknik Yapı Evora Denizli dükkan fiyatları!

Emlak Konut GYO güvencesiyle Teknik Yapı imzasıyla inşa edilen Evora Denizli projesi 1.500 konut ve ticari ünitelerden meydana geliyor. Teknik Yapı Evora Denizli dükkan fiyatları 495 bin 762 TL'den başlıyor.

Evora Denizli'de dükkan satışları yarın yapılacak!

Teknik Yapı projesi Evora Denizli'de 44 ticari birimin satışları yarın yapılacak. Dükkan fiyatları nakit alımlarda 495 bin 762 TL'den başlangıç gösteriyor.

1995 yılında Perpa'daki 1.600 dükkanın satışı gerçekleşmiş!

1995 yılında Perpa Ticaret Merkezi'ndeki İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne ait 2 bine yakın dükkanın bin 600'ü Elektronikçiler Kooperatifi'ne yaklaşık 4 trilyon lira bedelle satışı konusunda taraflar anlaşmaya varmış.

Esenyurt'ta 4 milyon 220 bin TL'ye satılık 2 dükkan!

İstanbul İli Esenyurt İlçesi'nde yer alan 2 adet depolu dükkan Büyükçekmece 3. İcra Dairesi tarafından 2 Haziran 2015 günü saat 10:00 ile 10:10 arasında ihaleye çıkıyor.

1993 yılında dükkan kiraları, ev kiralarıyla yarışır hale gelmiş!

1993 yılında nüfusu her geçen gün artan İstanbul'da dükkan kiraları, artış hızında ev kiralarıyla yarışır hale gelmiş. Alışverişin yoğun olduğu semtlerde 12-15 metrekarelik dükkanların kiraları 3 milyondan başlıyormuş.

1987 yılında Kapalıçarşı'da 350.000 liraya kiralık dükkan!

Reşat Altın'ın 109 bin 702 liraya satıldığı 1987 yılında, İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Kapalıçarşı Sandal Bedesteni'nde bulunan bir dükkanı aylık 350 bin lira bedel üzerinden 1 yıl süreyle kiraya verecekmiş.

Fabulist2 AVM'de icradan satılık 19 dükkan!

İstanbul Sancaktepe'de bulunan Fabulist2 (Osmanlı Çarşı) AVM içerisinde yer alan 19 dükkan, İstanbul Anadolu 10. İcra Dairesi tarafından 13 Mayıs 2015 günü 09:30 ile 16:30 arası ihaleye çıkıyor.

Beyoğlu'nda icradan 2.7 milyon TL'ye depolu dükkan!

İstanbul 10.İcra Dairesi, Beyoğlu'nda bulunan depolu dükkanı 2 milyon 700 bin TL'ye satışa çıkardı.Dükkan 30 Mart 2015'te saat 09.30 ile 09.40 arası ihale edilecek.

Westside İstanbul dükkan fiyatları ne kadar?

Teslim tarihi 2017 yılı Mart ayı olarak belirlenen Westside İstanbul Rezidans'ta 1.155 adet dairenin yanı sıra 166 adet dükkan bulunuyor. Peki Westside İstanbul dükkan fiyatları ne kadar?

Westside Beylikdüzü satılık dükkan!

Westside Beylikdüzü satılık dükkan fiyatları 450 bin TL'den başlangıç gösteriyor. İstanbul'un Beylikdüzü ilçesinde inşa edilen proje 73 bin 800 metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor.

Evora İstanbul dükkan fiyatları Haberi

Evora İstanbul dükkan fiyatları

İstanbul Anadolu yakasında inşa edilen Evora İstanbul’da yeni kampanyalar devam ediyor. İlk temel atıldığı günden bu yana 700 milyon liralık değer artışı sağlayan Evora İstanbul’da son virajın dönüldüğünü söyleyen Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Umut Durbakayım, projenin tamamen bitmesi ve dairelerin tamamının teslim edilmesine sayılı günler kala avantajlı bir kampanya düzenlendiklerini söyledi. 


ESNAF YERİNİ ALDI 

Umut Durbakayım, bir inşaat firması için en büyük gururun yarattığı şehrin yaşamasını görmek olduğunu belirterek, "Son yılların en büyük projelerinden biri olan Evora İstanbul da küçük bir kasaba niteliği taşıyır. Böyle büyük bir projeyi aksatmadan ve geciktirmeden bitirmenin gururunu yaşıyoruz. Evora İstanbul projesinden daire veya ticari ünite alan her müşterimizin kazanç sağlaması, doğru işler yaptığımızın bir göstergesidir. Projemizi gerçekleştirirken burada en az 15 bin kişinin yaşayacağını...