25 / 04 / 2024

Fırsatı kaçırmadınız, yaşam başladı! Evora İstanbul!

Fırsatı kaçırmadınız, yaşam başladı! Evora İstanbul!

Firma: Teknik İnşaat

Proje: Evora istanbul

Teknik Yapı tarafından gerçekleştirilen Evora İstanbul daireleri 41 metrekare ile 168 metrekare arasında alanlara sahip.Proje "Fırsatı kaçırmadınız, yaşam başladı!" sloganıyla satışlarına devam ediyor.



Evora İstanbul projesinde toplam 4 bin 969 daire bulunuyor. Projede 44 blok halinde yükselen projenin 51 adet ticari birimi yer alıyor. Projesinde  ticari ünite fiyatları 203 bin TL ile 8 milyon 893 bin TL arasında değişiyor. 


Evora İstanbul, İstanbul Anadolu yakası Tuzla bölgesinde yükseliyor. 300 bin metrekare alan üzerinde yükselen projede 3,044,28 metrekare ile 78.92 metrekare arasında  ticari ünite alanlarına ayrılıyor.


Evora İstanbul projesi stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon daire tiplerinden oluşuyor. Projedeki daireler 41 metrekare ile 168 metrekare arasında alanlara sahip.

 

Evora İstanbul projesi 44 bloktan ve 6 bölgeden oluşup 3 ayrı alışveriş caddesini de içinde barındırıyor. Projenin en değerli alanlarını oluşturan deniz manzaralı dükkan, ofis, poliklinik ve özel orta öğretim okulu da yer alıyor.


Evora İstanbul "Fırsatı kaçırmadınız, yaşam başladı!" sloganıyla satışlarına devam ediyor. Çoğu dairesinin deniz ve orman manzaralı olan projede daireleri teslimleri başladı. Evora İstanbul projesi satılık dairelerinde yüzde 12 indirim veya 50 ay sıfır faiz ödeme seçenekleri de var.


Evora İstanbul projesi özel açık havuzlar, oyun parkları, futbol, basketbol ve voleybol sahaları, açık ve kapalı otoparklar, çocuk parkları kafeler, mağazalar, eğitim kurumları,deniz manzaralı yürüyüş alanları, banka şubeleri gibi sosyal donatılarla dolu.


Evora İstanbul nerede?

Adres: Aydıntepe Mah. Edebali Cad. No:67 Tuzla - İstanbul 


Evora İstanbul iletişim

Telefon: 0216 392 41 00

Web Adresi: www.evoraistanbul.com

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön