26 / 04 / 2024

Evora İstanbul Teknik Yapı fiyatları!

Evora İstanbul Teknik Yapı fiyatları!

Firma: Teknik Yapı

Proje: Evora İstanbul

Evora İstanbul Teknik Yapı fiyatları konutların metrekarelerine bağlı olarak değişiyor. İstanbul Anadolu Yakası Tuzla'da inşa edilen projede peşin alımlarda yüzde 12 indirim yapılıyor.



Evora İstanbul'da stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçenekleri mevcut. Projede 4 bin 979 adet konutun yanı sıra 100 adet dükkan yer alıyor. 


Evora İstanbul  Teknik Yapı  fiyatları konut tiplerine göre farklılık gösteriyor. Teknik Yapı imzası ile hayata geçirilen projede teslimler hemen gerçekleşiyor. 


Tuzla Evora İstanbul'da yüzde 10 peşinatta, kalan kısmın yüzde 15'i için 1 yıl sonra ara ödeme yapılıyor, kalan bedel 36 ay 0 faiz fırsatı ile ödeniyor. 


Evora İstanbul Konutları özel açık havuzlar, oyun parkları, çocuk parkları, açık ve kapalı otopark, kafeler, eğitim kurumları, basketbol ve voleybol sahaları, yürüyüş alanları, eğitim kurumları, mağazalar gibi sosyal imkanlara sahip.


Evora İstanbul Teknik Yapı fiyatları 166 bin 600 TL'den başlıyor. Peşinde yüzde 12 indirim fırsatı sunan proje İstanbul'un Tuzla ilçesinde yükseliyor. 


Evora İstanbul Tuzla ulaşım: Aydıntepe Mah. Edebali Cad. No:67 Tuzla -  İstanbul 


Evora İstanbul satış ofisi iletişim

Telefon: 0216 392 41 00

Web Adresi: www.evoraistanbul.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön