20 / 04 / 2024

evora istanbul son durum

evora istanbul son durum

Teknik Yapı tarafından inşa edilen Evora İstanbul Evleri 44 blok halinde yükseliyor. Projede konut fiyatları 166 bin 600 TL'den başlıyor. İşte Evora İstanbul Tuzla ödeme tablosu...

Teknik Yapı Evora İstanbul teslimleri ne zaman?

Evora İstanbul Rezidans'ta 1+0'dan 4+1'e kadar farklı daire tipleri bulunuyor. İstanbul Tuzla'da inşa edilen proje 300 dönüm arsa alanı üzerinde yükseliyor. Peki Teknik Yapı Evora İstanbul teslimleri ne zaman?

Evora İstanbul Rezidans ulaşım!

Teknik Yapı tarafından inşa edilen Evora İstanbul Rezidans ulaşım bilgileri kapsamında proje Sabiha Gökçen Havalimanı’na 7 dakika uzaklıkta bulunuyor. Projede peşinde yüzde 12'ye varan indirim uygulanıyor.

Evora İstanbul Teknik Yapı fiyatları!

Evora İstanbul Teknik Yapı fiyatları konutların metrekarelerine bağlı olarak değişiyor. İstanbul Anadolu Yakası Tuzla'da inşa edilen projede peşin alımlarda yüzde 12 indirim yapılıyor.

Tuzla Evora İstanbul Evleri nerede?

Teknik Yapı imzası ile hayata geçirilen Evora İstanbul'da 1+0'dan 4+1'e kadar farklı daire seçenekleri yer alıyor. Projede 60 aya varan vade imkanı ile ödeme yapılıyor. Peki Tuzla Evora İstanbul Evleri nerede?

Evora İstanbul Tuzla satış ofisi!

Evora İstanbul Tuzla satış ofisi ile 0216 392 41 00 numaralı telefondan irtibata geçebilirsiniz. 44 blok halinde inşa edilen proje 4 bin 979 adet daire ve 100 adet dükkandan meydana geliyor.

Emlak Konut Evora İstanbul ödeme planı!

Satış süreci devam eden Emlak Konut Evora İstanbul ödeme planı kapsamında yüzde 12 indirim yapılıyor. Projede 1+0'dan 4+1'e kadar farklı daire seçenekleri yer alıyor.

Evora İstanbul'da 50 ay yüzde 0 faiz!

Evora İstanbul'da 50 ay yüzde 0 faiz avantajıyla satışlar devam ediyor. İstanbul Anadolu Yakası'nda yer alan proje Teknik Yapı tarafından Tuzla'da hayata geçiriliyor. Projede yüzde 1 KDV uygulanıyor.

Emlak Konut Evora İstanbul Tuzla değerleme raporunu açıkladı!

Emlak Konut GYO A.Ş, Tuzla'da yükselen Evora İstanbul projesinin değerleme raporunu açıkladı...

Evora İstanbul'da hemen teslim son 200 daire!

Teknik Yapı, 5 bin konutluk Evora İstanbul projesinde son 200 daireyi satışa çıkardı. Projede faiz oranları, vadeye bağlı olarak yüzde 0'a indirildi.

Emlak Konut Evora İstanbul fiyatları ne kadar?

Evora İstanbul Tuzla'da son 300 adet daire ve 35 adet dükkan açık satışa sunuldu. Projede 50 ay 0 faiz imkanıyla konut sahibi olunabiliyor. Peki Emlak Konut Evora İstanbul fiyatları ne kadar?

Yaşamın başladığı Evora İstanbul'da son fırsatlar!

İstanbul Tuzla'da hayata geçirilen Evora İstanbul projesi "Yaşamın başladığı Evora İstanbul'da son fırsatlar" sloganıyla tanıtılıyor. Projede son 300 adet daire ve 35 adet dükkan açık satışa çıkıyor.

Emlak Konut Evora İstanbul projesi!

Teknik Yapı imzası ile yükselen Evora İstanbul'da 4 bin 679 adet konut ve 65 adet dükkan bulunuyor. Teslimleri hemen yapılan projede son 300 konut ve 35 dükkan açık satışa sunuluyor.

Evora İstanbul ticari üniteleri açık satışa çıktı!

Toplam 4 bin 979 daireden yüzde 91'i satılan, yaklaşık 3 bin dairesi teslim edilen Evora İstanbul'da son 35 ticari ünite açık satışa çıkarıldı. Ayrıca projedeki 300 daire için ise yüzde 12 indirim veya 50 ay sıfır faiz avantajı sağlanıyor.

Evora İstanbul'da son 300 daire için yüzde 12 indirim!

İstanbul Anadolu yakasında inşa edilen Evora İstanbul projesinin tamamen bitmesi ve dairelerin tamamının teslim edilmesine sayılı günler kala avantajlı bir kampanya düzenlendi.

Evora İstanbul'daki son 35 ticari ünite açık satışa çıktı!

Toplam 4.979 daireden yüzde 91’i satılan, yaklaşık 3 bin dairesi teslim edilen Evora İstanbul’da son 35 ticari ünite açık satışa çıktı. Durbakayım, "Projemizde yer alan 300 daire için ise yüzde 12 indirim veya 50 ay sıfır faiz avantajı sunuyoruz" dedi.

Evora İstanbul’daki ticari üniteler açık satışta!

Toplam 4.979 daireden yüzde 91’i satılan, yaklaşık 3 bin dairesi teslim edilen Evora İstanbul’da son 35 ticari ünite açık satışa çıktı. Durbakayım, "Projemizde yer alan 300 daire için ise yüzde 12 indirim veya 50 ay sıfır faiz avantajı sunuyoruz" dedi.

Evora İstanbul'da 300 daire yüzde 12 indirimle!

Toplam 4.979 daireden yüzde 91'i satılan, yaklaşık 3 bin dairesi teslim edilen Evora İstanbul'da son 35 ticari ünite açık satışa çıktı. Durbakayım, "Projemizde yer alan 300 daire için ise yüzde 12 indirim veya 50 ay sıfır faiz avantajı sunuyoruz" dedi.

Tuzla Evora İstanbul'da 35 ticari ünite satışta!

Toplam 4.979 daireden yüzde 91’i satılan, yaklaşık 3 bin dairesi teslim edilen Evora İstanbul’da son 35 ticari ünite açık satışa çıktı. Durbakayım, "Projemizde yer alan 300 daire için ise yüzde 12 indirim veya 50 ay sıfır faiz avantajı sunuyoruz" dedi.

Evora İstanbul'da son dairelere özel 50 ay sıfır faiz kampanyası!

TEKNİK Yapı tarafından Tuzla'da hayata geçirilen Evora İstanbul'da projenin tamamen bitmesi ve dairelerin tamamının teslim edilmesine sayılı günler kala yeni bir kampanya düzenlendi.

Evora İstanbul ödeme seçenekleri!

Teknik Yapı imzası ile yükselen Evora İstanbul Evleri'nde son 300 adet konut ve 35 adet dükkan açık satışa sunuluyor. İşte Evora İstanbul ödeme seçenekleri...

Evora İstanbul'da erken teslimat sürüyor!

Türkiye'nin tek seferde satışa sunulan en büyük konut projesi olma niteliği kazanan Evora istanbul'da satışı gerçekleştirilen 4 bin 300 dairenin teslimleri de hızla yapılıyor.

evora istanbul son durum Haberi

evora istanbul son durum

Evora İstanbul Tuzla ödeme tablosu bilgisinden önce kısaca projenin özelliklerine değinelim. İstanbul Anadolu Yakası Tuzla'da bulunan projede teslimler hemen gerçekleşiyor. 


Dairelerin stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edildiği Evora İstanbul 300 dönüm arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor. 


Teknik Yapı Evora İstanbul'da yürüyüş alanları, oyun parkları, çocuk parkları, mağazalar, özel açık havuzlar, kafeler, eğitim kurumları, eğitim kurumları, açık ve kapalı otopark, basketbol ve voleybol sahaları gibi sosyal imkanlar yer alıyor. 


Tuzla Evora İstanbul Konutları Teknik Yapı imzası taşıyor. 44 bloktan meydana gelen projede daireler 166 bin 600 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. 


Evora İstanbul Tuzla ödeme tablosu!

- Yüzde 10 peşinatta, kalan yüzde 15'lik kısım 12 ay sonra ödeniyor.

- 36 ay...