24 / 04 / 2024

Tuzla Evora İstanbul Evleri nerede?

Tuzla Evora İstanbul Evleri nerede?

Firma: Teknik Yapı

Proje: Evora İstanbul

Teknik Yapı imzası ile hayata geçirilen Evora İstanbul'da 1+0'dan 4+1'e kadar farklı daire seçenekleri yer alıyor. Projede 60 aya varan vade imkanı ile ödeme yapılıyor. Peki Tuzla Evora İstanbul Evleri nerede?



İstanbul'un Tuzla ilçesinde yükselen  Evora İstanbul  Konutları fiyatları 166 bin 600 TL'den başlıyor. Satışları devam eden projede teslimler hemen gerçekleşiyor. 


"Tuzla Evora İstanbul Evleri nerede?" sorusuna Sabiha Gökçen Havalimanı'na, Tuzla sahiline, metroya, E-5'e ve TEM'e yakın bir konumda bulunduğu yanıtını verebiliriz. Projede 4 bin 979 tane daire ve 100 tane dükkan yer alıyor.


Evora İstanbul Rezidans'ta konut tipleri stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak dizayn edildi. Proje  Teknik Yapı  tarafından inşa ediliyor. 


Evora İstanbul Tuzla'da yüzde 10 peşin ödemelerde, kalan kısmın yüzde 15'i için 1 yıl sonra ara ödeme yapılıyor, kalan tutar ise banka kredisiyle 36 ay vade farksız taksitlendiriliyor veya yüzde 0,25 faizle 48 ay, yüzde 0,39 faizle 60 ay vadelendiriliyor. 


Evora İstanbul Evleri sosyal alanları arasında; futbol, basketbol ve voleybol sahaları, mağazalar, çocuk parkları, banka şubeleri, eğitim kurumları, özel açık havuzlar, eğitim kurumları, açık ve kapalı otopark, yürüyüş alanları, kafeler, oyun parkları bulunuyor. 


Tuzla Evora İstanbul Evleri nerede?

Ulaşım: Aydıntepe Mah. Edebali Cad. No:67 Tuzla -  İstanbul 


Evora İstanbul Evleri satış ofisi 

Telefon: 0216 392 41 00

Web Adresi: www.evoraistanbul.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön