16 / 04 / 2024

Evora İzmir Alsancak nerede?

Evora İzmir Alsancak nerede?

Firma: Teknik Yapı Halk GYO

Proje: Evora İzmir

Evora İzmir Alsancak nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Alsancak Evora İzmir projesinde 1 oda 1 salondan 6 oda 1 salona kadar konut tipi bulunuyor.



Evora  İzmir  projesi Teknik Yapı ve Halk GYO ortaklığı ile inşa ediliyor. Ön talebin toplandığı proje  İzmir  Alsancak'ta hayata geçiriliyor.

Evora İzmir Alsancak projesi Emlak Konut GYO güvencesi taşıyor. 1.090 bağımsız bölümün yer aldığı projede; konut, ticaret, park, kültür ve turizm fonksiyonları bulunuyor. 

Alsancak Evora İzmir'de konutların yanı sıra 35 adet ticari ünite ve 121 oda kapasiteli bir otel de bulunuyor. Projede 1 oda 1 salondan, 6 oda 1 salona kadar konut alternatifi mevcut.

Alsancak  Evora İzmir  fiyatları 475 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede Türkiye için Kazanç Vakti kampanyasındaki tüm koşullar geçerli oluyor.

Evora İzmir Alsancak Türkiye için Kazanç Vakti kampanyasında satış bedeli üzerinden yüzde 10 indirime ek olarak indirimli satış bedeli üzerinden sadece yüzde 10 peşinat ile 120 aya kadar 0,98 vade farkı ile bankasız ve kefilsiz konut sahibi olunabiliyor. 

Evora İzmir Alsancak nerede?

Evora İzmir Alsancak nerede?


Spor salonu, açık yüzme havuzu, buhar odası, bay-bayan soyunma odaları, sauna, hamam, sergi, konferans ve balo salonlarının yer aldığı  Evora İzmir  projesi Konak Kuruçay mahallesinde yer alıyor.

Tel: 444 10 08
Web : http://www.evoraizmir.com/​​​​​​​


projeye sor



Geri Dön