26 / 04 / 2024

Evora İzmir Alsancak fiyatları!

Evora İzmir Alsancak fiyatları!

Firma: Teknik Yapı Halk GYO

Proje: Evora İzmir

Evora İzmir Alsancak fiyatları haberimizde yer alıyor. Projede 1 oda 1 salondan, 6 oda 1 salona kadar konut tipi bulunuyor.



Evora  İzmir  projesi İzmir Alsancak'ta inşa ediliyor. Teknik Yapı ve Halk GYO ortaklığı ile hayata geçirilen projedeki konutlar için ön talep toplanıyor.

Evora İzmir projesi Emlak Konut GYO güvencesi taşıyor. Projede; konut, ticaret, park, kültür ve turizm fonksiyonları bulunuyor. 

1.090 bağımsız bölüme yer verilen Alsancak Evora İzmir'de 35 adet ticari ünite ve 121 oda kapasiteli bir otel de bulunuyor.

Evora İzmir Alsancak fiyatları!
1 oda 1 salondan, 6 oda 1 salona kadar konut seçeneğinin yer aldığı  Alsancak  Evora İzmir  fiyatları 475 bin TL'den başlıyor.  Projede Türkiye için Kazanç Vakti kampanyasındaki tüm koşullar geçerli oluyor.

Evora İzmir Türkiye için Kazanç Vakti kampanyasında satış bedeli üzerinden yüzde 10 indirime ek olarak indirimli satış bedeli üzerinden sadece yüzde 10 peşinat ile 120 aya kadar 0,98 vade farkı ile bankasız ve kefilsiz konut sahibi olunabiliyor. 

Projenin sosyal alanları arasında; spor salonu, buhar odası, bay-bayan soyunma odaları, açık yüzme havuzu, hamam, sauna, sergi, konferans ve balo salonları bulunuyor.

Tel: 444 10 08
Web : http://www.evoraizmir.com/​​​​​​​


projeye sor



Geri Dön