25 / 04 / 2024

Evora İzmir'in değeri açıkladı! İşte o rakam...

Evora İzmir'in değeri açıkladı! İşte o rakam...

Emlak Konut GYO Evora İzmir (İzmir Konak 1.Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi) projesine ilişkin değerleme raporunu bugün yayınladı. Peki, Evora İzmir'in değeri ne kadar?



Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Evora İzmir'e ilişkin değerleme raporunu yayınladı.

Emlak Konut GYO Evora İzmir İzmir İli, Konak İlçesi, Umurbey Mahallesi sınırları içerisindeki 8110 ada 1 nolu parsel, 8115 ada 3 nolu parsel ve 8115 ada 4 nolu parsellerin üzerinde yer alan İzmir Konak 1.Etap projesi Ege Mahallesinde konumlanıyor. 

Evora İzmir in değeri açıkladı! İşte o rakam...Proje İzmir Limanı ve Alsancak Stadyumunun hemen güneyinde, Mürselpaşa Bulvarının kuzeyinde, Kültür Park (Fuar Alanı) ve Alsancak Garı ve tren yolunun doğusunda bulunuyor. 

Evora İzmir Projesi'ne ulaşım  Liman Caddesi, Şehirler Caddesi ve İşçiler Caddeleri kullanılarak gerçekleştirilebiliyor. Bölgede ve projenin yakın çevresinde, Alsancak Stadyumu, Allsancak Projesi, Alsancak Liman Tesisleri, Alsancak Garı gibi belirgin lokasyonlar konumlanıyor.

Peki, Evora İzmir'in değeri ne kadar?


Geri Dön