26 / 04 / 2024

EYT, 3600 ek gösterge ve asgari ücret zammında yeni gelişme! Tarih belli oldu...

EYT, 3600 ek gösterge ve asgari ücret zammında yeni gelişme! Tarih belli oldu...

Milyonlarca kişinin büyük bir heyecanla beklediği EYT, 3600 ek gösterge ve asgari ücrete zam konuları hakkında son dakika gelişmeleri yaşandı. AK Parti'den toplumun büyük kesimini ilgilendiren açıklamalar geldi. İşte tüm detaylar...



Asgari ücret, sözleşmeli personel, EYT ve 3600 ek gösterge konuları ile ilgili son dakika açıklamaksı yapıldı. AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Ali Akbaşoğlu milyonların heyecanla beklediği konular hakkında çok önemli açıklamalar yaptı. 

Akbaşoğlu "Değerlendirmeler yapılarak 1 Temmuz'da Memur ve emeklilere maaş artışı yapılacak. Bu bağlamda asgari ücretli kardeşlerimizin durumu da ele alınacak" diyerek milyonları heyecanlandırdı. 

EYT, 3600 ek gösterge ve asgari ücret zammında yeni gelişme! Tarih belli oldu...

3600 ek gösterge hususunda da bu yılın ilk yarısında Temmuz ayında yasal çalışmanın ortaya çıkacağını dile getiren Akbaşoğlu "EYT'li kardeşlerimizle helalleşeceğiz, ne yapacağımızı bu yıl açıklayacağız" diye konuştu. 

Vatan Gazetesi'nde yer alan habere göre, sözleşmeli personellerin durumu ile ilgili de çalışmaların devam ettiğini ifade eden Akbaşoğlu "Ayrıntılar ortaya çıktıkça kamuoyuyla paylaşacağız" dedi. 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön