26 / 04 / 2024

EYT, 3600 ek gösterge, askerlik borçlanmasında flaş gelişme! Maaşlar nasıl etkilenecek? Resmen açıklandı!

EYT, 3600 ek gösterge, askerlik borçlanmasında flaş gelişme! Maaşlar nasıl etkilenecek? Resmen açıklandı!

EYT, 3600 ek gösterge, askerlik borçlanmasında bir son dakika gelişmesi yaşandı. Posta Gazetesi köşe yazarı Ekrem Sarısu, bu konularla ilgili merak edilen soruları yanıtladı. Peki EYT, 3600 ek gösterge, askerlik borçlanması maaşları nasıl etkileyecek? İşte ayrıntılar...



Posta Gazetesi köşe yazarı Ekrem Sarısu, bugünkü köşesinde okuyucularından gelen askerlik borçlanması, EYT hakları ve polis emeklilerinin ek gösterge hakkı sorularını yanıtladı. 

EYT, 3600 ek gösterge, askerlik borçlanmasında flaş gelişme! Maaşlar nasıl etkilenecek? Resmen açıklandı!

Posta Gazetesi köşe yazarı Ekrem Sarısu'ya okuyucuları şu üç soruyu yöneltti: 

1. "Kamu çalışanıyım. Askerliği borçlanırsam çoğunu tazminat olarak geri alabiliyorum. Öğrenmek istediğim; 21 Şubat 1999 -21 Ağustos 2000 tarihleri arasındaki askerliğimi borçlansam; emeklilik maaşım için bana ne kadar faydası olur?"

2. 1979 doğumluyum. Sigortalı işe giriş tarihim 1998 olup 3000 gün prim ödemem var. SSK sonrası 2 çocuk saydırma hakkım var. EYT çıkarsa yararlanabilir miyim? 

3. Yıpranma dahil 28 yıl 3 ay görev yapmış orta okul mezunu polis memuruyum. 1996 yılında emekli oldum. Helen 800 ek göstergeden emekli maaşı alıyorum. 3600 ek gösterge beni etkiler mi? Ek göstergem ne olur?

Peki Ekrem Sarısu okuyucularının sorularına hangi yanıtları verdi?  EYT, 3600 ek gösterge, askerlik borçlanması maaşları nasıl etkileyecek? İşte askerlik borçlanması, EYT hakları ve polis emeklilerinin ek gösterge hakkı ile ilgili merak edilen tüm detaylar...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön