29 / 03 / 2024

EYT ile emekli olacaklar bunlara dikkat! EYT'de altın tavsiyeler açıklandı! Promosyon, yüksek maaş, prim günü...

EYT ile emekli olacaklar bunlara dikkat! EYT'de altın tavsiyeler açıklandı! Promosyon, yüksek maaş, prim günü...

Emeklilikte yaşa takılanları (EYT) kapsayan düzenleme için sayılı günler kalmışken, milyonlarca vatandaş yeni başlangıç için heyecanla bekliyor. Ancak emekli olurken önemli ayrıntılar bulunuyor. İşte o ayrıntılar...



Emeklilikte yaşa takılanları (EYT) kapsayan düzenleme için sayılı günler kalmışken, milyonlarca vatandaş yeni başlangıç için heyecanla bekliyor. Diğer taraftan normal şartlarla emekliliği gelen birçok vatandaş da dilekçesini SGK’ya vermek için harekete geçti. Emekli olurken önemli ayrıntılar bulunuyor. 

EYT ile emekli olacaklar bunlara dikkat! EYT de altın tavsiyeler açıklandı! Promosyon, yüksek maaş, prim günü...

Milyonlarca sigortalı EYT düzenlemesini merakla bekliyor. Bunun yanında düzenleme çıkmadan önce emekli olmayı planlayanlar da bulunuyor. İşte bu özel dönemde ‘Emekli olup tekrar çalışabilir miyim?’, ‘Emekli olup aynı işyerinde çalışmaya devam edersem kıdem tazminatımı alabilir miyim?’, ‘Ya biriken yıllık izinlerim ne olacak?’, ‘Yeni emekli olanlar promosyon alabilir mi?’, ‘Eksik günleri doğum, askerlik ve Bağkur borçlanmasıyla kapatabilir miyim?’, ‘Emekli olmayıp çalışmaya devam edersem maaşım yükselir mi?’, ‘Emekli olmak için ocak ayını beklemek mantıklı mı?’ gibi sorular gündeme geldi. 

İşte EYT düzenlemesi ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...


Geri Dön