19 / 05 / 2024

EYT promosyonlarında bu banka yüzlere güldürecek! İşte ödemeler arasında en rekor promosyon!

EYT promosyonlarında bu banka yüzlere güldürecek! İşte ödemeler arasında en rekor promosyon!

O banka, emekli promosyonları ile ilgili yeni bir güncelleme yaptı ve emeklileri heyecanlandıran bir müjde verdi.



Bankanın açıklamasına göre, ilk etapta 2 milyon 250 bin kişi EYT'den faydalanacak ve bu kişilere rekor bir promosyon ödemesi yapılacak. Emekli promosyonları, son yıllarda Türkiye'de en çok konuşulan konulardan birisi haline gelmişti. Bu güncelleme ile birlikte EYT'liler de promosyon ödemelerinden faydalanacak ve maddi açıdan rahat bir nefes alacaklar.

 EYT promosyonlarında bu banka yüzlere güldürecek! İşte ödemeler arasında en rekor promosyon!

Emekli promosyonları İş Bankası tarafından güncellendi

TBMM Genel Kurulu tarafından alınan bir karar ile son zamanlarda gündemde olan Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) düzenlemesi resmiyet kazandı. Resmi Gazete'de yayınlanarak yürürlüğe giren düzenleme ile birlikte EYT'lilerin emeklilik kapısı nihayet açılmış oldu.

Türkiye İş Bankası tarafından yapılan açıklamaya göre, ilk etapta 2 milyon 250 bin kişinin EYT'den faydalanması bekleniyor. Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) tarafından başlatılan başvuru sürecinde, EYT'liler başvurularını SGK'ya yaparak maaş alma işlemlerini tamamladılar. İlk maaş ödemeleri ise nisan ayında yapılacak.

EYT'lilerin emeklilikle birlikte sistemde yer alan verilere göre, ülkemizdeki emekli sayısının 15 milyonun üzerine çıkacağı ifade edildi. Bankalar ise 2 milyon 250 bin kişinin EYT'den faydalanması ile birlikte promosyon rekabetini yeniden hızlandırdı.
 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön