26 / 04 / 2024

EYT son dakika bugün yeni gelişme var mı? EYT çıkacak mı, kimleri kapsayacak?

EYT son dakika bugün yeni gelişme var mı? EYT çıkacak mı, kimleri kapsayacak?

Emeklilik prim gün sayısını doldurmuş olmasına rağmen yaş şartını yerine getirmediği için emekli olamayan milyonlarca vatandaşın gözü kulağı EYT son dakika haberlerine çevrilmiş durumda. Peki, EYT çıkacak mı? Kimleri kapsayacak? İşte tüm gelişmeler...



Emeklilik prim ödemelerini tamamlamış fakat yaşını doldurmayı bekleyen milyonlarca vatandaş EYT'nin çıkmasını heyecanla bekliyor. Emekliklikte Yaşa Takılanlar ile ilgili son dakika gelişmeleri yakından takip ediliyor. 

Emekli aylığının belirli bir miktarının kesilerek binlerce vatandaşa emekli olma imkanı sağlayan EYT yasasına dair çalışmalar devam ediyor. 
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, bu sene EYT ile ilgili çalışmalarının yapılacağını açıklamıştı. 

EYT ÇIKACAK MI? 

EYT'nin gündeme alınması milyonlarca kişiyi heyecanlandırdı. Emeklilik yaşının aşağı çekilmesi için şimdi de yıpranma hakkı gündeme getirildi.
 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön