20 / 04 / 2024

EYT’de heyecanlandıran gelişme! EYT’de Türkiye modeli geliyor! Kimler EYT’den yararlanacak?

EYT’de heyecanlandıran gelişme! EYT’de Türkiye modeli geliyor! Kimler EYT’den yararlanacak?

Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) ile ilgili son gelişmeleri, milyonlarca vatandaşın dört gözle beklerken, konu çalışması ile ilgili ayrıntılar gelmeye devam ediyor. EYT kimleri kapsıyor? Kimler EYT’den yararlanabilir? EYT nedir? İşte detaylar…



Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) yasasının akıbeti için bekleyiş devam ediyor. Geçtiğimiz gün Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, açıklamaları ile çalışmaların bitimi için yıl sonunu işaret etmişti. Peki, uzun süredir milyonlarca vatandaşın sonuçlanmasını beklediği EYT ile ilgili son gelişmeler ne? Kimler EYT formüllerinden yararlanabilecek! EYT, kimleri kapsıyor?

Bakan Vedat Bilgin, EYT çalışmaları hakkında yaptığı açıklamalarda formüller ile ilgili olarak, "Ne Finlandiya ne de Almaya, kendi modelimizi uygulayacağız" şeklinde konuşmuştu.

Emeklilikte Yaşa Takılanların haricinde staj süresinin de gündemde yer alacak konulardan biri olacağı öğrenildi.

Konuya dair Bursa’da konuşan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, EYT ile ilgili açıklamalarına devam etti. EYT dosyasının önlerinde ve çalışma aşamasında olduğunu ve önümüzdeki günlerde tamamlanacağını bildiren Bakan Bilgin, "Türkiye’nin her sosyal meselesi bizim önümüzdedir. Bunların üzerinde çalışmalarımız devam ediyor” şeklinde konuştu.

EYT’de heyecanlandıran gelişme! EYT’de Türkiye modeli geliyor! Kimler EYT’den yararlanacak?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön