19 / 04 / 2024

EYT'de rota çizildi! Uzmanlar peş peşe açıkladı! Aralık ayında...

EYT'de rota çizildi! Uzmanlar peş peşe açıkladı! Aralık ayında...

EYT düzenlemesi için milyonlarca vatandaş Aralık ayını merakla bekliyor. Kendilerine emeklilik yolunun açılmasını bekleyen EYT’liler için Çalışma Bakanı Vedat Bilgin tek formül olduğunu bildirmişti.



EYT bekleyen milyonlarca kişi için çalışmalar son sürat devam ediyor. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin Emeklilikte Yaşa Takılanlar için Aralık ayına dikkat çekerken, "Çözülebilecek sorunları hemen çözmemiz lazım. Prim gün sayısındaki farklılık ciddi bir sorun. Bunu eşitlememiz lazım. Bunu eşitleyecek bir düzenlemeyi yapacağımızı size söyleyeyim" dedi.

EYT de rota çizildi! Uzmanlar peş peşe açıkladı! Aralık ayında...

Bakan Bilgin EYT ile ilgili yaşanan sorunun yaşla ilgili olduğunu belirterek, emeklilik yaşıyla ilgili çözüm aşamasına geldiklerini, EYT dosyasının çözümünün tamamlandıktan sonra kamuoyuyla paylaşılacağını bildirdi. Peki, EYT için çözüm aşamasına gelen formül hangisi? EYT'de hangi formül uygulanacak? Kimleri nasıl etkileyecek? Staj sigortası EYT kapsamına alınacak mı? SGK Uzmanı Emin Yılmaz CNN Türk canlı yayınında EYT’de en olası formüle yönelik değerlendirmede bulundu.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön