26 / 04 / 2024

Altında düşüş kalıcı değil! Analistler peş peşe açıkladı! Yıl sonunda o rakamı görecek! Şimdi bakın, sonra üzülmeyin!

Altında düşüş kalıcı değil! Analistler peş peşe açıkladı! Yıl sonunda o rakamı görecek! Şimdi bakın, sonra üzülmeyin!

Gram altın yeniden bin TL'nin altına düşünce yatırımcılar ne yapacağını şaşırdı. Son günlerde gösterdiği fiyat hareketleri ile dikkat çeken altına neler oluyor? Düşüş kalıcı değil! Analistler peş peşe açıkladı! Altın yıl sonunda çok kazandıracak! İşte yıl sonunda altının göreceği o rakam...



Gram altın yeniden bin TL'nin altına düşünce yatırımcılar ne yapacağını şaşırdı. Son günlerde gösterdiği fiyat hareketleri ile dikkat çeken altına neler oluyor! Gram altın Eylül ayında hem dibi hem zirveyi görünce vatandaşların aklı karıştı.

FED'İN ETKİSİ BÜYÜK

Küresel çapta para politikalarına yön veren Fed’in eylül ayı toplantısında alacağı kararlar belirsizliğini korurken yatırımcılar da belirsizliğe sürüklendi. Para piyasalarında Fed'in 20-21 Eylül'de 75 baz puanlık faiz artırımına gitme ihtimali yüzde 58 olarak fiyatlanıyor.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön