19 / 04 / 2024

EYT’de yüksek promosyondan yararlanmak için ne yapmalı? EYT kredisinden yararlanmanın koşulları neler?

EYT’de yüksek promosyondan yararlanmak için ne yapmalı? EYT kredisinden yararlanmanın koşulları neler?

EYT’lilerin ilk maaşlarını alacağı tarih yaklaşırken, bankaların da promosyon yarışı hızlandı. Promosyon teklifleri emekli maaşına ve bankadan bankaya değişiyor. Bankalar, 3 bin liradan başlayıp 10 bin liraya kadar çıkan promosyon tekliflerinin yanı sıra isteyenlere düşük maliyetle kredi imkanı da s



EYT düzenlemesi ile birlikte 2,5 milyon kişiye emeklilik hakkı doğdu. EYT’lilerin ilk maaşının nisan ayından itibaren banka hesaplarına yatırılması beklenirken, bankalar arasında promosyon yarışı da kızıştı.

Bankalar, bir yandan emekli maaşını taşıyanlara üç yıl kalma sözü karşılığında oldukça cazip promosyon tekliflerinde bulunurken, diğer yandan SGK prim borcu nedeniyle emekliliğe prim günü yetmeyenlere yönelik uygun şartlarda kredi kampanyaları da düzenliyor.

EYT’de yüksek promosyondan yararlanmak için ne yapmalı? EYT kredisinden yararlanmanın koşulları neler?

Hürriyet Gazetesi yazarı Noyan Doğan, bugünkü köşe yazısında, EYT’lilere yönelik bankaların düzenlediği promosyon ve kredi kampanyalarına değindi. Doğan’ın yazısına göre, bankalar EYT’lilerin alacakları emekli maaş tutarına göre promosyon teklifinde bulunuyor. Promosyon teklifleri bankadan bankaya değişmekle birlikte genellikle 3 bin 500 lira ile 10 bin lira arasında değişiyor. Tabi bankaların teklifleri sadece promosyonlar ile sınırlı değil. Bankalar, promosyon ödemesinin yanı sıra kredi kartına ekstra bonus ve düşük faizli kredi imkanları da sunuyor.

Bazı bankalar emekli maaşının yanı sıra fatura ödemelerini de taşıyanlara fatura başına 250 lira ile 500 lira arasında nakit ödemeyi taahhüt ediyor.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön