25 / 04 / 2024

Eyüp Eroğlu: Tokat'ta kent park projesini hayata geçireceğiz!

Eyüp Eroğlu: Tokat'ta kent park projesini hayata geçireceğiz!

AK Parti Tokat Belediye Başkan Adayı Eyüp Eroğlu, Sanayi Sitesi’nde düzenlenen programda esnaflarla bir araya gelerek projelerini tanıttı. Eroğlu, Tokat’ta eksikliği hissedilen kent park projesini hayata geçireceklerini söyledi...




AK Parti Tokat Belediye Başkan Adayı Eyüp Eroğlu, Tokat’ta eksikliği hissedilen kent park projesini hayata geçireceklerini söyledi.


Sanayi Sitesi’nde düzenlenen programda esnaflarla bir araya gelen Başkan Adayı Eroğlu, projelerini tanıttı. Tokat’ta eksikliği hissedilen kent park projesini hayata geçireceklerini ifade eden Eroğlu, “Birçok şehrin bugün nefes alabileceği insanların oturabileceği sohbet edebileceği, çocukları ile gezebileceği mekan varken ilimizde bu eksikliği hissediyoruz. Biz de dedik ki ilimizde bir kent park olsun. İçerisinde yapay göllerin olduğu, çocuklarımız için masal kahramanları diyarının olduğu, kuş seslerinin yanında fıskiyeden dökülen suyun sesini dinleyebileceklerini bir mekan olmasını istedik. Tokat’ta böyle bir mekanı DSİ Şube Müdürlüğü’nün bulunduğu yere yapmayı düşünüyoruz. Orayı başka bir yere taşıyarak bu projemizi hayata geçirme arzusundayız" dedi.


TOKAT’A TELEFERİK


Eroğlu, Gıj Gıj Tepesi’ne yapmayı planladıkları teleferik projesini dile getirerek, “Tokat Kalesi, Hac Dağı ve Gıj Gıj Tepesi’nde şehir terasları yaparak hemşerilerimizin buralarda kentin manzarasını izlemesini arzu ediyoruz. Ayrıca büyük bir ihtimalle Gıj Gıj Tepesi’ne teleferik yapmayı düşünüyoruz. Artık insanlarımız teleferikle Tokat’ı temaşa etsin istiyoruz” diye konuştu.


En büyük projelerinin birlik ve beraberlik projesi olduğunu ifade eden Eroğlu, “Bunun yanında projelerimizde ilk önceliğimiz Kanal Tokat olacak. Kültür ve Sanat Projelerimiz. Özellikle Halit Sokak, Sulu Sokağın olduğu yerleri çok önemsiyoruz. Ondan sonra da Kent Park projemiz geliyor. Daha sonra stadyum projemizde en öncelikli gördüğümüz proje" şeklinde konuştu.



Malatya Gerçek


Geri Dön