26 / 04 / 2024

eyüp eroğlu tokat projeleri

eyüp eroğlu tokat projeleri

AK Parti Tokat Belediye Başkan Adayı Eyüp Eroğlu, Sanayi Sitesi’nde düzenlenen programda esnaflarla bir araya gelerek projelerini tanıttı. Eroğlu, Tokat’ta eksikliği hissedilen kent park projesini hayata geçireceklerini söyledi...

Tokat'a ikinci meydan geliyor!

AK Parti Tokat Belediye Başkan Adayı Eyüp Eroğlu, Tokat’ın ikinci bir meydanı olacağını söyledi. Kemer Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya gelen Eroğlu, mahalle halkının sorunlarını dinleyerek not aldı...

Tokat Belediyesi düğmeye bastı! 11 Mahallede 3 bin 199 konut dönüşecek!

Türkiye genelinde kentsel dönüşüm çalışmaları start aldı. Bu kapsamda Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, kentte 3 bin 199 adet konutun kentsel dönüşümle yeniden inşa edileceğini söyledi. İşte konut projelerine ilişkin tüm detaylar...

Ekrem İmamoğlu'ndan Eyüp Yeşilpınar kentsel dönüşüm hamlesi!

İBB şirketi Kiptaş Genel Müdürü Ali Kurt, Eyüp Yeşilpınar’daki riskli alanda yapılan kentsel dönüşüm projesinde yaşanan sorunlara ilişkin açıklamalarda bulundu. 

Tokat Belediyesi'nden esnafa kira desteği!

Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, belediye meclis toplantısında esnaflarla ilgili alınan kararları esnaf odaları temsilcileriyle gerçekleştirdiği toplantıda açıkladı.

Tokat'ta yatay mimari dönemi başlıyor! 

30 milyon lira bedelle Tokat’ta Meydan Projesi’ni hayata geçiren Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, projelerinde yer alan yapıların yatay mimariye göre inşa edileceğini dile getirdi.

Ömer Niziplioğlu: Eyüp ve Balat’ın mesken imarı iptal edilmeli!

Ulikad Başkanı Ömer Niziplioğlu, Eyüp ve Balat’taki tarihi eser sayısının İtalya’da bulunan Floransa’dan daha çok olduğunu söyledi. Niziplioğlu, “O bölgeler turizm kültür sanat eğlence bölgesi ilan edilmeli mesken imarı iptal edilmelidir'' dedi. 

Tokat sanayi sitesinde kentsel dönüşüm başlayacak!

Tokat Belediye Başkanı Av. Eyüp Eroğlu, yeni sanayi sitesinin yeni yerine taşındığını ve tapusunu aldıklarını belirterek "Mevcut sanayi alanını da kentsel dönüşüm alanı olarak değerlendireceğiz" diye konuştu. 

Tokat Yeni Havalimanı'nın yüzde 35'i tamamlandı!

Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, inşaatı süren yeni havalimanının inşaat alanını ziyaret etti. Proje Direktörü Erdoğan Karabacak, inşaatın yüzde 35'inin tamamlandığını söyledi.

Eyüp Eroğlu kimdir?

Eyüp Eroğlu, 2019 yerel seçimlerinde AK Parti'den Tokat Belediye Başkan Adayı olarak açıklandı. Peki, Eyüp Eroğlu kimdir? Eyüp Eroğlu, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Tokat'a yeni nesil sanayi sitesi müjdesi!

Tokat Belediyesi ve Tokat Yeşil Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi tarafından bölgede ilk olacak yeni nesil sanayi sitesi kurulacak. Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, projeyle ilgili çalışmaları değerlendirdi.

Tokat'ta emekliler konutlarına Nisan ayında kavuşacak!

Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, TOKİ tarafından emeklilere yönelik yapılan konutların 2019 yılı Nisan ayında hak sahiplerine teslim edilmesinin planladığını belirtti. 

Tokat'ın değeri kentsel dönüşümle artacak!

Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, sanayi esnafıyla buluştu. Eroğlu, toplantıda kentsel dönüşümle gayrimenkullerin ve dükkanların değer kazanacağını söyledi.

Eyüp Eroğlu'ndan TOKİ açıklaması!

Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, durdurulan 436 konutlu TOKİ inşaatı hakkında açıklama yaptı. 

Kanal Tokat projesi Mart'ta bitecek!

Kanal Tokat projesi kentte sosyal hayata, ekonomiye ve turizme büyük katkı sağlayacak. Başkan Av. Eyüp Eroğlu çevre dostu bir projeyi gerçekleştirdiklerini belirterek, "Tokat'ın kalbini güzelleştiriyoruz" dedi.

eyüp eroğlu tokat projeleri Haberi

eyüp eroğlu tokat projeleri


AK Parti Tokat Belediye Başkan Adayı Eyüp Eroğlu, Tokat’ta eksikliği hissedilen kent park projesini hayata geçireceklerini söyledi.


Sanayi Sitesi’nde düzenlenen programda esnaflarla bir araya gelen Başkan Adayı Eroğlu, projelerini tanıttı. Tokat’ta eksikliği hissedilen kent park projesini hayata geçireceklerini ifade eden Eroğlu, “Birçok şehrin bugün nefes alabileceği insanların oturabileceği sohbet edebileceği, çocukları ile gezebileceği mekan varken ilimizde bu eksikliği hissediyoruz. Biz de dedik ki ilimizde bir kent park olsun. İçerisinde yapay göllerin olduğu, çocuklarımız için masal kahramanları diyarının olduğu, kuş seslerinin yanında fıskiyeden dökülen suyun sesini dinleyebileceklerini bir mekan olmasını istedik. Tokat’ta böyle bir mekanı DSİ Şube Müdürlüğü’nün bulunduğu yere yapmayı düşünüyoruz. Orayı başka bir yere taşıyarak bu projemizi hayata geçirme arzusundayız" dedi.


TOKAT’A TELEFERİK


Eroğlu, Gıj Gıj Tepesi’ne yapmayı planladıkları teleferik projesini...