19 / 04 / 2024

Tokat'a ikinci meydan geliyor!

Tokat'a ikinci meydan geliyor!

AK Parti Tokat Belediye Başkan Adayı Eyüp Eroğlu, Tokat’ın ikinci bir meydanı olacağını söyledi. Kemer Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya gelen Eroğlu, mahalle halkının sorunlarını dinleyerek not aldı...




AK Parti Tokat Belediye Başkan Adayı Eyüp Eroğlu, Tokat’ın ikinci bir meydanı olacağını söyledi.


Kemer Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya gelen Eroğlu, mahalle halkının sorunlarını dinleyerek not aldı. Eroğlu, konuşmasında meydan çarşısı projesine değinerek, “Meydan projesini esnaflarımızla birlikte gerçekleştirelim. Hem esnafımız daha iyi yerde güzel bir işletmeye sahip olsun, hem de Tokat’ımızın ikinci bir meydanı olsun. Tarihi doku ile birlikte burada insanların da gezip dolaşabileceği bir hale büründürelim istiyoruz. Bunun yanında DSİ ve Stadyumun olduğu bölge ile Yeşilırmak’ın olduğu bölgeyi Tokat’ımıza çok farklı kazandıralım. Başbakanımız İstanbul’da “kanal İstanbul” diyor. Bizde Tokat ölçeğinde Osmanlı kayıklarının Hıdırlık Köprüsünün etrafında gezdiği bir Yeşilırmak’ı ilimize kazandıracağız. Bunun yanında Behzat ve Geksi deresinin daha temiz akması ve şehrimize güzel bir noktada hizmet vermesini arzu ediyoruz. Özellikle Behzat Bulvarının çok daha güzel bir rehabilitasyona ihtiyacı var. İnşallah bizde bu konuda hem Yeşilırmak hem de Behzat Bulvarının standardını yükseltip Tokatlımızın hizmetine çok farklı bir şekilde sunacağız” dedi.


Eroğlu, Kemer Mahallesi'nin doğalgaz, çocuk parkı, kanalizasyon, yol ve imar gibi sorunlarını çözerek mahalle sakinlerinin yüzünü güldüreceklerin sözlerine ekledi.



Star Gündem


Geri Dön