20 / 04 / 2024

tokat yeni meydan çalışması

tokat yeni meydan çalışması

AK Parti Tokat Belediye Başkan Adayı Eyüp Eroğlu, Tokat’ın ikinci bir meydanı olacağını söyledi. Kemer Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya gelen Eroğlu, mahalle halkının sorunlarını dinleyerek not aldı...

Euro, Sterlin, Japon Yeni, Çin Yuanı, Türk Lirası... Dolar resmen meydan okuyor

Dolar endeksi 20 yıl aradan sonra zirveye yükselirken gelişmiş ülkelerin para birimlerine karşı hızlıca yükseldi. Euro, Sterlin, Japon Yeni, Çin Yuanı, Türk Lirası'na dolar resmen meydan okuyor...

Tokat Merkez'e yeni millet bahçesi müjdesi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Tokat Merkez'de yeni millet bahçesi inşa edecek. Projenini ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

Tokat'a yeni millet bahçesi müjdesi!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Tokat Merkez Millet Bahçesi projesinin ihalesini 6 Ocak tarihinde gerçekleştirecek.

Yeni Tokat Havalimanı için geri sayım başladı!

2018'de yapımına başlanan Yeni Tokat Havalimanı'nın inşaatında son çalışmalar yapılıyor. 

TOKİ Tokat'ta 3 yeni okul inşa edecek!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Tokat Erbaa ve Niksar'da 3 yeni okul hayata geçirecek. Projelerin ihalesi bugün yapılacak.

TOKİ'den Tokat Erbaa ve Niksar'a yeni okul müjdesi!

Yeni yatırımları için ihale ilanlarını yayınlayan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Tokat Erbaa ve Niksar'da 3 yeni okul inşa edecek.

TOKİ'den Tokat Turhal'a 2 yeni okul müjdesi! İhalesi yarın!

Türkiye'nin 81 ilinde yeni konutlar inşa eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, eğitim yatırımları kapsamında Tokat Turhal'da 2 yeni okul inşa edecek.

TOKİ Tokat Turhal'da 2 yeni okul inşa edecek!

Eğitim yatırımlarına son sürat devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Tokat Turhal'da 2 yeni okul inşa edecek.

TOKİ'den Tokat'a 3 yeni okul! İhalesi 1 Temmuz'da!

Eğitim yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Tokat'ta 3 yeni okul inşa edecek.

Tokat'ta yeni havalimanı inşaatının yüzde 85'i bitti!

Tokat'a inşa edilen yeni havalimanın yüzde 85'i tamamlandı. Alanda devam eden çalışmalar havadan görüntülendi. 

Tokat'ta yatay mimari dönemi başlıyor! 

30 milyon lira bedelle Tokat’ta Meydan Projesi’ni hayata geçiren Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, projelerinde yer alan yapıların yatay mimariye göre inşa edileceğini dile getirdi.

Tokat Yeni Havalimanı'nın yüzde 82'si tamam!

Tokat'ta yapımı devam eden yeni havalimanı inşaatının yüzde 82'si tamamlandı. Pojede yapılan çalışmalar da havadan görüntülendi.

Finike kent meydanı, yeni yaşam alanı olacak!

Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi, hayata geçirilmesi planlanan kent meydanı projesiyle ''Kent meydanı, ilçemizin cazibe merkezi ve yeni yaşam alanı olacak” açıklamasında bulundu. 

tokat yeni meydan çalışması Haberi

tokat yeni meydan çalışması


AK Parti Tokat Belediye Başkan Adayı Eyüp Eroğlu, Tokat’ın ikinci bir meydanı olacağını söyledi.


Kemer Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya gelen Eroğlu, mahalle halkının sorunlarını dinleyerek not aldı. Eroğlu, konuşmasında meydan çarşısı projesine değinerek, “Meydan projesini esnaflarımızla birlikte gerçekleştirelim. Hem esnafımız daha iyi yerde güzel bir işletmeye sahip olsun, hem de Tokat’ımızın ikinci bir meydanı olsun. Tarihi doku ile birlikte burada insanların da gezip dolaşabileceği bir hale büründürelim istiyoruz. Bunun yanında DSİ ve Stadyumun olduğu bölge ile Yeşilırmak’ın olduğu bölgeyi Tokat’ımıza çok farklı kazandıralım. Başbakanımız İstanbul’da “kanal İstanbul” diyor. Bizde Tokat ölçeğinde Osmanlı kayıklarının Hıdırlık Köprüsünün etrafında gezdiği bir Yeşilırmak’ı ilimize kazandıracağız. Bunun yanında Behzat ve Geksi deresinin daha temiz akması ve şehrimize güzel bir noktada hizmet vermesini arzu ediyoruz. Özellikle...