29 / 03 / 2024

Finike kent meydanı, yeni yaşam alanı olacak!

Finike kent meydanı, yeni yaşam alanı olacak!

Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi, hayata geçirilmesi planlanan kent meydanı projesiyle ''Kent meydanı, ilçemizin cazibe merkezi ve yeni yaşam alanı olacak” açıklamasında bulundu. 



Antalya Valisi Ersin Yazıcı, Finike'yi ziyarette bulundu. İlçe ziyaretinin ilk durağında Kaymakamlığa geçen Vali Yazıcı, ardından Belediyeye geldi. Vali Ersin Yazıcı’ya Belediye ziyaretinde Antalya Milletvekili Atay Uslu, Finike Kaymakamı Zafer Sağ da eşlik etti. Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi'nin karşıladığı Vali Ersin Yazıcı, ziyaret sırasında ilçe ile ilgili bilgiler aldı. Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi, ziyarette düzenlenen, hayata geçirilecek olan ve devam eden çalışmalarla ilgili bilgi verdi.

Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi, ziyaret sırasında hayata geçirilmesi planlanan kent meydanı projesiyle ilgili konuştu. Projenin animasyonunun yayınlanması ve görsellerinin paylaşılmasından sonra Başkan Mustafa Geyikçi, “Siyasi parti temsilcilerimiz ve meclis üyelerimiz ile kent meydanı projemizi paylaştık. Sivil toplum kuruluşlarıyla da projemizi paylaşacağız. Toplumun tüm kesimlerinin bilgilendirilmesinden sonra projeyi hayata geçireceğiz. Kent meydanı, ilçemizin cazibe merkezi ve yeni yaşam alanı olacak” açıklamasında bulundu. 

Vali Ersin Yazıcı, kent meydanı projesi ile düşüncelerini aktarmasının ardından ilçedeki tarihi yapıların yenileme çalışmalarını ve son rütuşları yapılan Eroğlu Nuri Camisinde incelemeler gerçekleştirdi. 


Geri Dön