26 / 04 / 2024

tokat belediyesi meydan projesi

tokat belediyesi meydan projesi

AK Parti Tokat Belediye Başkan Adayı Eyüp Eroğlu, Tokat’ın ikinci bir meydanı olacağını söyledi. Kemer Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya gelen Eroğlu, mahalle halkının sorunlarını dinleyerek not aldı...

Tokat Belediyesi düğmeye bastı! 11 Mahallede 3 bin 199 konut dönüşecek!

Türkiye genelinde kentsel dönüşüm çalışmaları start aldı. Bu kapsamda Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, kentte 3 bin 199 adet konutun kentsel dönüşümle yeniden inşa edileceğini söyledi. İşte konut projelerine ilişkin tüm detaylar...

Türkiye'de ilk olacak 'Sosyal Hizmetler Kampüsü' inşaatının yüzde 90'ı tamamlandı!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından Tokat Valiliği ve Tokat Belediyesi'nin hazırladığı proje ile temeli atılan Türkiye'de bir ilk olacak Sosyal Hizmetler Kampüsü'nün yüzde 90'ı tamamlandı.

Tokat Karakaya Belediyesi KPSS'den 60 alanlar personel olarak kadroya alacak! Lise mezunu olmak yeterli!

Tokat Karakaya Belediyesi KPP’den 60 puan alan kişilerden personel alımı gerçekleştirecek. Alımlara başvuru da bulunmak için lise mezunu olmak yeterli! Lise mezunu adaylar arasından yapılacak personel alımı için başvuru şartları da açıklandı. İşte alımlar için aranan şartlar...

Tokat Belediyesi 450 bin TL'den başlayan fiyatlarla 2+1, 3+1, 4+1 konut satıyor! Ev almak isteyenlere müjde!

Tokat Belediyesi, Tokat ili, Merkez ilçesi, Günevi Mahallesi'nde yer alan 2+1, 3+1 ve 5+1 olmak üzere toplam 9 daireyi satıyor...

Rize Belediyesi'ne meydan inşaatı için 427 bin TL ödeme!

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin Rize Belediyesi'ne 15 Temmuz meydan inşaatı için 'temsil ağırlama' hesabından 427 bin TL ödeme yaptığı belirlendi. CHP Bursa Milletvekili Erkan Aydın, "İmamoğlu bilbordlara reklam verdi diye soruşturma açanlar, bunu niye görmüyor?" dedi.

Tokat Belediyesi'nden esnafa kira desteği!

Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, belediye meclis toplantısında esnaflarla ilgili alınan kararları esnaf odaları temsilcileriyle gerçekleştirdiği toplantıda açıkladı.

Tokat'ta yatay mimari dönemi başlıyor! 

30 milyon lira bedelle Tokat’ta Meydan Projesi’ni hayata geçiren Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, projelerinde yer alan yapıların yatay mimariye göre inşa edileceğini dile getirdi.

Ankara Yenimahalleye'ye yeni meydan müjdesi!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Yenimahalle Belediyesi Meydan AVM önündeki etkinlik alanını yeniden projelendirdi.

Tokat Şeyh Meknun Türbesi millet kıraathanesine dönüştürüldü!

Tokat Belediyesi tarafından Şeyh Meknun Türbesi, millet kıraathanesine dönüştürüldü. Açıklama, belediyenin resmi sayfasından yapıldı.

TOKİ Hanımeli Kültür Sanat Merkezi açıldı!

Tokat'ta 8 Mart Dünya Kadınlar Gününde Tokat Belediyesi tarafından yapılan TOKİ Hanımeli Kültür Sanat Merkezi açılışı gerçekleştirildi. 

Sakarya Demokrasi Meydanı ihalesini en pahalı fiyatı veren kazandı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Belediyesi meydan yenilemesi için ihale açtı. İhaleye giren 3 firmadan en yüksek fiyat veren firmayla sözleşme imzalandı.

Trabzon Meydan Park 3. Etap 'ın ihalesi 12 Şubat'ta!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Meydan Park 3. Etap 'ın ihalesini 12 Şubat'ta gerçekleştirecek.

Konya Akşehir'de 11.3 milyon TL'ye satılık 4 iş yeri!

Konya Akşehir Belediyesi, Meydan Mahallesi'nde bulunan 4 iş yerini ihale ile satıyor. İhale 25 Ekim'de yapılacak..

tokat belediyesi meydan projesi Haberi

tokat belediyesi meydan projesi


AK Parti Tokat Belediye Başkan Adayı Eyüp Eroğlu, Tokat’ın ikinci bir meydanı olacağını söyledi.


Kemer Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya gelen Eroğlu, mahalle halkının sorunlarını dinleyerek not aldı. Eroğlu, konuşmasında meydan çarşısı projesine değinerek, “Meydan projesini esnaflarımızla birlikte gerçekleştirelim. Hem esnafımız daha iyi yerde güzel bir işletmeye sahip olsun, hem de Tokat’ımızın ikinci bir meydanı olsun. Tarihi doku ile birlikte burada insanların da gezip dolaşabileceği bir hale büründürelim istiyoruz. Bunun yanında DSİ ve Stadyumun olduğu bölge ile Yeşilırmak’ın olduğu bölgeyi Tokat’ımıza çok farklı kazandıralım. Başbakanımız İstanbul’da “kanal İstanbul” diyor. Bizde Tokat ölçeğinde Osmanlı kayıklarının Hıdırlık Köprüsünün etrafında gezdiği bir Yeşilırmak’ı ilimize kazandıracağız. Bunun yanında Behzat ve Geksi deresinin daha temiz akması ve şehrimize güzel bir noktada hizmet vermesini arzu ediyoruz. Özellikle...