28 / 03 / 2024

TOKİ Hanımeli Kültür Sanat Merkezi açıldı!

TOKİ Hanımeli Kültür Sanat Merkezi açıldı!

Tokat'ta 8 Mart Dünya Kadınlar Gününde Tokat Belediyesi tarafından yapılan TOKİ Hanımeli Kültür Sanat Merkezi açılışı gerçekleştirildi. 



Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu'nun söz verdiği projeler içerisinde yer alan Hanımeli Kültür Sanat Merkezlerinin 4'üncüsü  TOKİ  konutlarında yoğun katılım ile 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde gerçekleştirildi. 

Habertürk'te yer alan habere göre açılış törenine AK Parti Tokat Milletvekili Mustafa Arslan, Ak Parti İl Başkanı Metin Polat, Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Ahmet Öztürk, belediye başkan yardımcıları ve kadınlar katılım gösterdiler. 

Açılışta açıklamalar yapan Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, "Bugün burada TOKİ Hanımeli Kültür Sanat Merkezinin açılışı için bir araya geldik. Artık ben bu merkezlere okul diyorum. Artık bu merkezler okul oldu. Neden okul diyorum. Çünkü içerisinde sadece eğitim yok, sadece sosyal aktivite yok, içerisinde sadece sportif faaliyet yok bu saydıklarımın hepsi var. Eğitim salonları, kurs salonları yani her anlamda okul oldu bizim kültür sanat merkezlerimiz. Çok ciddi anlamda hanımlarımız buralara geldiler kurslar aldılar eğitim aldılar ve çok güzel işler yaptılar. Buralardan sizlerin yüzünün güldüğünü gördüğümüzde, sizlerdeki memnuniyeti hissettiğimizde bizde sizin kadar mutlu oluyoruz. İlkini 2015 yılında açtık 2016 yılında 2ikincisini, 2018 yılında üçüncüsünü ve 2019 yılında dördüncüsünü daha açtık. 5 yıllık hizmet dönemimizde 4 tane Hanımeli Kültür Sanat Merkezi açmışız hepsini de 8 Mart’ta açmışız ve bugün burasını da açıyoruz TOKİ’ye hayırlı uğurlu olsun" diye konuştu. 


Geri Dön