26 / 04 / 2024

Hanımeli Kültür Sanat Merkezi tokat

Hanımeli Kültür Sanat Merkezi tokat

Tokat'ta 8 Mart Dünya Kadınlar Gününde Tokat Belediyesi tarafından yapılan TOKİ Hanımeli Kültür Sanat Merkezi açılışı gerçekleştirildi. 

Kültür ve Turizm Bakanlığı 450 sözleşmeli personel alacağını duyurdu

Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın Güzel Sanatlar Genel Müdürlüğü, farklı şehirlerde bulunan birimlerine, sözleşmeli sanatçı alımı yapacaktır. Bu alım, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu çerçevesinde gerçekleştirilecek olup bazı şehirler ve branşlarda belirlenen sayıda sanatçıya ihtiyaç duyulmaktadır.

Kültür ve Turizm Bakanlığı 235 sözleşmeli personel alıyor! Aman başvuruları kaçırmayın! Şimdi şartlara bakın! 

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından 235 sözleşmeli personel alımına ilişkin ilan yayımlandı. Peki Kültür ve Turizm Bakanlığı 235 sözleşmeli personel alımı başvuruları ne zaman? Şartlar neler? İşte merak edilenler...

Kültür ve Turizm Bakanlığı sözleşmeli personel alacak! Şartlar açıklandı!

Kültür ve Turizm Bakanlığı, bünyesinde istihdam etmek üzere sözleşmeli personel alacağını duyurdu. Cumhurbaşkanlığı İşe Alım Kariyer Kapısı üzerinden yayımlanan ilan kapsamında başvuru şartları ve son başvuru tarihi paylaşıldı.

Kültür ve Turizm Bakanlığı 165 sözleşmeli personel alacak! Lise mezunu olmanız yeterli!

Kültür ve Turizm Bakanlığı, sözleşmeli personel alımı yapacağını duyurdu. Lise, ön lisans ve lisans mezunu kişiler arasından 165 sözleşmeli personel alımı yapılacak. Peki, adaylarda aranan şartlar neleri son başvuru tarihi ne zaman? İşte detaylar...

İş arayanlara güzel haber geldi! Kültür ve Turizm Bakanlığı sözleşmeli kamu personeli alacak! Tarihleri kaçırmayın

Kültür ve Turizm Bakanlığı yeni bir iş ilanı yayımladı. Resmi Gazete aracılığı ile yayımlanan ilana göre; personel eksiğinin önlenmesi için istenilen kriterleri karşılayan 14 sözleşmeli kamu personeli alacak. Peki başvurular nasıl yapılacak? Hangi kriterler aranıyor?

Tarihi Göztepe İstasyon Binası TCDD Kültür Sanat Merkezi oldu

Tarihi Göztepe İstasyon Binası biten restorasyonu sonrası "TCDD Kültür Sanat Merkezi" olarak hizmet verecek. Tarihi bina, açılış töreninin ardından kültür-sanat merkezine dönüşecek.

Bayburt Kültür Han'ın inşaatı durduruldu!

Bayburt’ta en önemli kamu yatırımlarından olan ve 2018'de inşaatına başlanan Kültür Han'ın yapımı durduruldu.

Kayseri Kalesi Kültür Sanat Merkezi açıldı!

Restorasyon çalışmaları tarihi Kayseri Kalesi, 6 sene aranın ardından kültür ve sanat merkezi olarak kapılarını ziyaretçilerine açtı.

Hatay Meclis binası kültür-sanat merkezi oluyor!

Hatay Devleti döneminde meclis binası olarak kullanılan ve geçtiğimiz günlerde kamulaştırılan tarihi bina, yanında bulunan konakla beraber kültür-sanat merkezi olacak.

İstanbul dünyanın kültür ve sanat merkezi olacak!

Contemporary İstanbul Yönetim Kurulu Başkanı Ali Güreli, 2.5 yıllık dönemde gerçekleşen ve yürüyen projelerle İstanbul’un dünyada iddialı bir kültür-sanat merkezine dönüşeceğini anlattı.

İstanbul 5 milyar dolara kültür-sanat merkezi oluyor!

İstanbul’da 2.5 yıllık dönemde 5 milyar dolarlık yatırım gerçekleşmiş olacak. Bu yatırımlar kentin kültür-sanat çıtasını yükseltecek.

Meram Tantavi Kültür ve Sanat Merkezi açılıyor!

Restorasyon çalışmaları geçtiğimiz günlerde tamamlanan Tantavi Kültür ve Sanat Merkezi hizmete açılıyor.

Çankaya Nazım Hikmet Kültür ve Sanat Merkezi açıldı!

Çankaya'nın en yeni kültür ve sanat merkezi Nazım Hikmet açıldı. Yeni açılan merkezde 7 ayrı dalda eğitim verilecek. Dersler 24 Haziran'da başlıyor.

Hanımeli Kültür Sanat Merkezi tokat Haberi

Hanımeli Kültür Sanat Merkezi tokat

Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu'nun söz verdiği projeler içerisinde yer alan Hanımeli Kültür Sanat Merkezlerinin 4'üncüsü TOKİ konutlarında yoğun katılım ile 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde gerçekleştirildi. 

Habertürk'te yer alan habere göre açılış törenine AK Parti Tokat Milletvekili Mustafa Arslan, Ak Parti İl Başkanı Metin Polat, Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Ahmet Öztürk, belediye başkan yardımcıları ve kadınlar katılım gösterdiler. 

Açılışta açıklamalar yapan Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, "Bugün burada TOKİ Hanımeli Kültür Sanat Merkezinin açılışı için bir araya geldik. Artık ben bu merkezlere okul diyorum. Artık bu merkezler okul oldu. Neden okul diyorum. Çünkü içerisinde sadece eğitim yok, sadece sosyal aktivite yok, içerisinde sadece sportif faaliyet yok bu saydıklarımın hepsi var. Eğitim salonları, kurs salonları yani her anlamda okul oldu...