19 / 04 / 2024

Güzeltepe Gençlik ve Kültür Sanat Merkezi açılıyor!

Güzeltepe Gençlik ve Kültür Sanat Merkezi açılıyor!

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleştirilecek toplu açılışla Güzeltepe Gençlik ve Kültür Sanat Merkezi'nin hizmet vermeye başlayacağı müjdesini verdi.




Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, Güzeltepe Mahallesi'nde bir dizi ziyarette bulundu. AK Parti Eyüp İlçe Başkanı Süleyman Aykaç'la birlikte gerçekleştirdiği ziyaretler sırasında Başkan Aydın vatandaşlarla görüşerek sohbet etti. Başkan Aydın, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleştirilecek toplu açılışla Güzeltepe Gençlik ve Kültür Sanat Merkezi'nin hizmet vermeye başlayacağı müjdesini verdi.


Belediye Başkanı Remzi Aydın'ın Güzeltepe'ye gerçekleştirdiği ziyaretlerde ilk adres Mehmet Akif Ersoy Camii oldu. Başkan Aydın cami derneğinde cemaatle biraraya gelerek sohbet etti. Cami çıkışında Güzeltepe'de dolaşan Belediye Başkanı Aydın esnaf ve vatandaşlarla da sohbet etti. Başkan Remzi Aydın daha sonra ise Sivas Hafik Alibeyli Köyü Derneği'ni ziyaret etti. Burada dernek üyeleriyle görüşen Başkan Aydın, Eyüp ve Güzeltepe ile ilgili talep ve sorunları dinledi.




Eyüp Belediyesi



Geri Dön