28 / 03 / 2024

Denizli Serinhisar Gençlik ve Kültür Merkezi'nin inşaatı başladı!

Denizli Serinhisar Gençlik ve Kültür Merkezi'nin inşaatı başladı!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ın Serinhisarlı gençler için hayata geçirdiği Serinhisar Gençlik ve Kültür Merkezi'nin inşaatı başladı.




Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ın Serinhisarlı gençlere söz verdiği Serinhisar Gençlik ve Kültür Merkezi'nde inşaat çalışmaları başladı. Serinhisarlıların sosyal ve kültürel birçok ihtiyacını karşılayacak binada birçok fonksiyon bulunacak. 


Özellikle gençlerin sosyal hayatlarına renk katacak olan Serinhisar Gençlik ve Kültür Merkezi 7'den 70'e herkese hitap edecek. Temeli tamamlanan bina  bin 150 metrekare oturma alanına sahip olacak. Toplamda 4 bin 690 metrekare kapalı alana sahip olacak Serinhisar Gençlik ve Kültür Merkezi'nde düğün salonu, çok amaçlı salon, kafeterya, 6 adet atölye, 5 adet işyeri, 6 adet ofis, 2 adet spor salonu ve depolar yer alacak. Gençlik ve Kültür Merkezi tamamlandığında başta gençler olmak üzere Serinhisarlılar çok fonksiyonlu sosyal bir alana da sahip olmuş olacak.


Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan konuyla ilgili olarak: "Denizli merkezde ne varsa ilçelerde de o olacak" dediklerini hatırlatarak, Serinhisar'da güzel bir projeye daha başladıklarını söyledi. Gençlik ve Kültür Merkezi'nin çok fonksiyonlu olacağını ve özellikle gençlerin sosyal hayatlarına önemli bir alternatif oluşturacağını belirten Başkan Zolan, "Tesisimizde atölyeler, işyerleri, ofisler, spor salonları, kafeterya ve düğün salonu olacak. Burada açacağımız gerek spor gerekse diğer kurslarımız yine Serinhisarlı vatandaşlarımızın hizmetinde olacak. Projemizin inşaatına başladık ve kısa zamanda bitirmek istiyoruz. Tesisimiz şimdiden Serinhisarımıza hayırlı ve uğurlu olsun" diye konuştu.



Denizli Büyükşehir Belediyesi



Geri Dön