10 / 12 / 2025
fuzul

Eyüp ilçesinin ismi Eyüpsultan oldu!

Eyüp ilçesinin ismi Eyüpsultan oldu!

Nüfus Hizmetleri Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Tasarısı ile yeni düzenlemeler yapılmaya devam ediyor.


1.2 milyon TL'ye 190 metrekare net tarla! 600.000 TL peşin! 50.000 taksitle! Son 7 parsel!.


Habertürk Gazetesi'nin haberine göre, Nüfus Hizmetleri Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Tasarısı ile yeni düzenlemeler yapılıyor. Nüfus Hizmetleri Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Tasarısı, TBMM Genel Kurulunda kabul edilerek yasalaştı.

 

Nüfus Hizmetleri Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Tasarısı ile İstanbul'un Eyüp ilçesinin adının Eyüpsultan' olarak değiştirilmesi TBMM Genel Kurulu tarafından kabul edildi. 

 

TBMM Genel Kurulunda kabul edilen Kanun tasarısı ve teklifi ile 'Eyüp' ilçesinin ismi 'Eyüpsultan' olarak değiştiriliyor.

 


Geri Dön