29 / 03 / 2024

Eyüp Sabri Tuncer'in yeni mağazası Kapalıçarşı'da!

Eyüp Sabri Tuncer'in yeni mağazası Kapalıçarşı'da!

Eyüp Sabri Tuncer İstanbul'daki ikinci mağazasını Kapalıçarşı Sandal Bedesteni'nde açtı. Mağaza hafta içi ve cumartesi günleri, saat 9.00 – 19.00 arası müşterilerine hizmet veriyor.




Eyüp Sabri Tuncer İstanbul'daki ikinci mağazasını Kapalıçarşı Sandal Bedesteni'nde açtı. Kapalıçarşı'nın, dünyanın bin bir farklı noktasından gelen gezginleri büyüleyen etkileyici tarihi dokusuna uygun olarak düzenlenen mağazada, sandal ve oud gibi mistik kokuların ve İstanbul Kokuları Serisi'ndeki tarihten ilham alan özel ürünlerin yanı sıra, markanın tüm ürünlerini bir arada bulmak mümkün. Mağaza hafta içi ve cumartesi günleri, saat 9.00 – 19.00 arası müşterilerine hizmet veriyor.


Eyüp Sabri Tuncer geçtiğimiz günlerde Eskişehir Espark Alışveriş Merkezi, Antalya Shemall AVM, Antalya Migros AVM ve MarkAntalya AVM'de olmak üzere dört yeni mağaza daha açmıştı. Kapalıçarşı'daki mağazasıyla beşinci mağazasını açan Eyüp Sabri Tuncer ayrıca 48 kişisel bakım ürününe, vegan yaşam biçimini destekleyen sivil toplum kuruluşu Vegan ve Vejetaryenler Derneği Türkiye (TVD) / V-Label Türkiye yetkililerince verilen Vegan Sertifikası'nı alarak ürünlerinde hayvanlardan elde edilen hammaddenin kullanılmadığını ve hiçbir ürününü hayvanlar üzerinde test etmediğini tescillendirmiştir. Eyüp Sabri Tuncer böylece Türkiye'de kozmetik sektöründe vegan sertifikası alan ilk marka oldu.


Eyüp Sabri Tuncer, 670'i aşkın ürünü ile mağazalarının yanı sıra İstanbul Atatürk,  Ankara  Esenboğa, Antalya Gazipaşa, Bodrum ve Dalaman gibi Türkiye'nin dışa açılan kapıları olan havalimanlarının Duty Free alanlarında, seyahatini deniz üzerinden yürütenler için ise Galataport ve BTA'larda ürünlerini buluşturuyor. Yoğun talep gören, Türkiye'nin kozmetik alanında ilk online alışveriş siteleri arasında olan http://www.eyupsabrituncer.com/ üzerinden de sipariş gönderimi gerçekleştiriyor.



Son An


Geri Dön