27 / 04 / 2024

Eyyüp Albayrak: Life in Vera satışları komşu ilgisini arttırdı!

Eyyüp Albayrak: Life in Vera satışları komşu ilgisini arttırdı!

Eyyüp Albayrak; Artık komşularımızla daha yakınız. Yabancı dememek lazım. Onlar bizim komşularımız arkadaşlarımız ortaklarımız. Life in Vera’da mülk satışlarına şuan için komşularımızın ilgisi artıyor.



Türkiye’de marka projelere imza atan Vera Group ve Eyyup Albayrak yurt dışı satışlarla ilgili satış stratejisi kapsamında “yabancı” kelimesini yasakladı. Bu konuda bütün alt yapısını yenileyen Vera Group özellikle yeni çıkan mütakabiliyet yasası ile birlikte sektörün en önemli çıkış yolunun yurt dışı çalışmaları olduğunu düşünüyor. Yurt dışı satışları ve ortaklıkları konusunda yeni bir perspektif ortaya koyan Vera Group’ta  proje ve satış organizasyonlarını yürüten Eyyüp Albayrak, yabancı kelimesinin ayrımcılığından uzaklaşarak komşu kelimesinin sıcaklığını öne çıkarıyor.


Eyyüp Albayrak, “Artık komşularımızla daha yakınız. Yabancı dememek lazım. Onlar bizim komşularımız arkadaşlarımız ortaklarımız. Life in Vera’da mülk satışlarına şuan için komşularımızın ilgisi artıyor.Özellikle mimari yapısı , konumu ve kira hizmetleri seçeneğinin bol olması avantaj sağlıyor. Körfez , Afrika ve İran'lı komşularımıza blok satışlar yaptık. Irak , Azerbaycan , Rusya ise satış organizasyonumuzu tamamlama noktasındayız. Avrupa da Türklerin dışında farklı ülkelerden göçmüş vatandaş olmuş veya göçmen statüsünde olan kişiler var. Bu insanlara ulaşıp tasarruflarını Türkiye de gayrimenkule yatırmalarını öneriyoruz. Güvenli ve gelişen ülke olmanın avantajlarını sektör olarak yaşıyoruz. Onlara gelin komşumuz olun diyoruz.


Life in Vera ile birlikte satış organizasyonumuz genişlemekte. Yaptığımız çalışmanın en önemli sonuçlarından biri; komşu adaylarımıza ülkemizi anlatmamız. Yapılan konut dışında İstanbul’da yaşam standartlarını, kültürel ortamı ve Türkiye’nin gelişimini onlara anlatıyoruz. Bu anlamda birer turizm elçisi gibi çalışıyoruz. Bu çalışmayı hem bireysel hem kurumsal bazda yapıyoruz. Yakında yeni komşularımız olarak nitelendirdiğimiz dostlarımızla kurduğumuz yeni ortaklıkları duyuracağız. Yeni komşu ortaklık modelleri geliştiriyoruz. Bu yeni modeller sektörün gelişimine büyük katkı sağlayacak. Toplamda 17 ülke de satış organizasyonu üzerinden satışlar yapıyoruz.” dedi.


Detaylı bilgi için www.lifeinvera.com.tr

     


Geri Dön