20 / 04 / 2024

eyyüp albayrak

eyyüp albayrak

Eyyüp Albayrak; Artık komşularımızla daha yakınız. Yabancı dememek lazım. Onlar bizim komşularımız arkadaşlarımız ortaklarımız. Life in Vera’da mülk satışlarına şuan için komşularımızın ilgisi artıyor.

Eyyüp Albayrak: Esenyurt imar sorunu için Bakanlık el atmalı!

Vera Group CEO'su Eyyüp Albayrak : Esenyurt'taki imar sorununun daha da büyümesini engellemek için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı devreye girmeli." dedi...

Eyyüp Albayrak: 2013'te ikinci el satışları hareketli geçecek!

Vera Group CEO'su Eyyüp Albayrak, inşaat sektöründe 2013 yılında tüm olumsuzluklara rağmen ikinci el satışlarında hareketlenme olmasını beklediklerini söyledi...

Venudesıgn Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Venudesıgn Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Bakırköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Tolga Acer, Etem Uygar Koçkan, Eyyüp Şelli, Cüneyt Şelli ve Murat Karabıyık ortaklığında kuruldu.

Berzan İnşaat Metal Hırdavat Orman Ürünleri Lojistik Hizmeti Limited Şirketi kuruldu!

Berzan İnşaat Metal Hırdavat Orman Ürünleri Lojistik Hizmeti Limited Şirketi Kağıthane'de 750 bin TL sermaye bedeli ile Eyyüp Durbak tarafından kuruldu.

Işıklı Group Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Işıklı Group Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Esenler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Eyyüp Işıklı tarafından kuruldu.

Net Yapı Konut Anonim Şirketi kuruldu!

Net Yapı Konut Anonim Şirketi Şişli’de  200 bin TL sermaye bedeli ile Harun Kütükde ve Eyyüp Kütükde tarafından kuruldu.

Sare Travel Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sare Travel Turizm Ticaret Limited Şirketi Bağcılar’da 10 bin TL sermaye bedeli ile Emre    Aydoğan Ve Eyyüp    Aydoğan tarafından kuruldu.

Saklar Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Saklar Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Saklar ve Eyyüp Saklar ortaklığında kuruldu.

Eyyüp Nebi Camii Ve Külliye inşaatı tamamlandı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa  edilen Eyyüp Nebi Camii Ve Külliye'sinin inşaatı tamamlandı.

Şanlıurfa Eyyüp Nebi Cami ve Külliyesi'ndeki restorasyon çalışmaları tamamlandı!

Şanlıurfa Viranşehir'de yer alan Eyyüp Nebi Camii ve Külliyesi'nde bir süre önce başlatılan restorasyon çalışmaları tamamlandı.

 Uşşaki Şeyhi Eyyüp Fatih Şağban emlak zengini çıktı!

“Fatih Nurullah” ismini kullanan Uşşaki Şeyhi Eyyüp Fatih Şağban'ın istismar davasında ilgi çeken detaylar rotaya çıktı. Şağban'ın, emlak zengini olduğu 16 binasının 7 dairesinin olduğu ortaya çıktı. 

 Eyyüp Karahan kimdir?

Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararlarına göre, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Çevre Yönetimi Genel Müdürlüğü görevine Eyyüp Karahan getirildi. Peki, Eyyüp Karahan kimdir, Eyyüp Karahan kaç yaşındadır? Eyyüp Karahan hangi görevlerde bulundu?

Eyyüp Karahan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Çevre Yönetimi Genel Müdürü oldu!

Bazı Bakanlıklarına bağlı Genel Müdürlük ve Müdürlüklere ilişkin atama kararları Resmi Gazete'de yer aldı.

Şanlıurfa Eyyüp Nebi Cami ve Külliyesi'nin inşaatında son aşamaya gelindi!

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde inşaat çalışmaları süren Eyyüp Nebi Camii ve Külliyesi inşaatında sona gelindi.

Berat Albayrak: Türkiye'nin ekonomisine güven artıyor!

Hazine ve Maliye Bakanı Albayrak, ekonomik güven endeksindeki yükselişi değerlendirerek, 2020 yılını bu performansla sürdürüp, gelecek yıl bunu çok daha ileri taşıyacaklarını bildirdi.

eyyüp albayrak Haberi

eyyüp albayrak

Türkiye’de marka projelere imza atan Vera Group ve Eyyup Albayrak yurt dışı satışlarla ilgili satış stratejisi kapsamında “yabancı” kelimesini yasakladı. Bu konuda bütün alt yapısını yenileyen Vera Group özellikle yeni çıkan mütakabiliyet yasası ile birlikte sektörün en önemli çıkış yolunun yurt dışı çalışmaları olduğunu düşünüyor. Yurt dışı satışları ve ortaklıkları konusunda yeni bir perspektif ortaya koyan Vera Group’ta  proje ve satış organizasyonlarını yürüten Eyyüp Albayrak, yabancı kelimesinin ayrımcılığından uzaklaşarak komşu kelimesinin sıcaklığını öne çıkarıyor.


Eyyüp Albayrak, “Artık komşularımızla daha yakınız. Yabancı dememek lazım. Onlar bizim komşularımız arkadaşlarımız ortaklarımız. Life in Vera’da mülk satışlarına şuan için komşularımızın ilgisi artıyor.Özellikle mimari yapısı , konumu ve kira hizmetleri seçeneğinin bol olması avantaj sağlıyor. Körfez , Afrika ve İran'lı komşularımıza blok satışlar yaptık. Irak...