19 / 04 / 2024

Faizler düşünce köpekler için arsa alıp barınak yaptırdı!

Faizler düşünce köpekler için arsa alıp barınak yaptırdı!

Konut kredisindeki düşük faizleri fırsata çeviren öğretmen Nimet Çomak, çektiği krediyle Kemalpaşa’da arsa satın aldı. Öğretmen Çomak, 2 arkadaşıyla beraber aldığı arsaya köpekler için barınak yaptı



Kredi faiz oranlarındaki büyük düşüşle evsiz vatandaşlara ev sahibi olabilmek için yeni bir fırsat doğdu. Sabah'ta yer alan habere göre, cazip kredi faizi oranlarını gören İzmirli fen bilimleri öğretmeni Nimet Çomak, hayvansever 2 arkadaşıyla beraber sokak köpekleri için kolları sıvadı.

3 hayvansever Nimet Çomak, Özlem Örsel ve Mehmet Levent Ünal örnek davranışlarıyla gönüllerde adeta taht kurdu. Çok kötü koşullarda yaşamaya çalışan, yaralı, hasta köpekler için sürekli yardım kampanyaları düzenleyen 3 sıkı dost, Kemalpaşa'nın Ulucak Beldesi Damlacık Köyü yakınlarındaki bir araziye köpek barınma çiftliği inşa etmek için güçlerini birleştirdi ve tüm hayvan severlerin takdirini topladı. Çiğli Kalkıç'taki devlet okulunda Fen Bilimleri öğretmenliği yapan Nimet Çomak, mayıs ayında bankadan 60 bin lira kredi çekerek kimsesiz ve kötü muamele görmüş köpekler için 900 metrekare büyüklüğünde arazi aldı. Araziye İngiltere'de yaşayan İzmirli hayvan sever Özlem Örsel ile Mehmet Levent Ünal destek vererek köpeklerin iyi şartlarda yaşamlarını sürdürebilmeleri için barınak inşa ettirdi.

 

 

Konut kredisi faizleri Temmuz'un ilk haftasında ne oldu?


Geri Dön