16 / 04 / 2024

Faizsiz, 360 ay taksitle konut!

Faizsiz, 360 ay taksitle konut!

Finansevim Yönetim Kurulu Başkan Vekili Emre Özkaya, faizsiz, vade farksız konut sahibi olmak isteyen kişilerin kendi belirleyecekleri taksit miktarıyla ev sahibi olabileceğini açıkladı. 



Faizsiz gayrimenkul alımında yeni bir dönemi başlattıklarını açıklayan Finansevim Yönetim Kurulu Başkan Vekili Emre Özkaya, faizsiz, vade farksız konut sahibi olmak isteyenleri kendi belirleyecekleri taksit miktarıyla ev sahibi olma imkanı sunduklarını açıkladı. 

Sabah Gazetesi'nden Seda Tabak'ın haberine göre; ilk hedeflerinin insanların alım gücünü kolaylaştırmak olduğunu açıklayan Özkaya, "Dünyada uygulanan 'Tasarrufa Dayalı Finans Sistemi'ni faizsiz olarak Türkiye'de uygulamaya başladık" dedi. Sistemle vatandaşın nasıl ev sahibi olacağı hakkında bilgi veren Özkaya şunları söyledi: "İnsanlarımız hiçbir peşinat ödemeden, kira yardımı adı altında yapılan ek ödemeleri yapmadan, dilerse fon katılım ücretini de 60 ay vadeye bölerek belirleyecekleri taksit miktarlarıyla ve vade aralığıyla ev sahibi olabilecek. Türkiye'de ilk defa uyguladığımız bu sistemde sadece ev değil, otomobil, arsa, eğitim, iş kurma gibi tüm ihtiyaçlarını mevcut paketlerimizle karşılayabilecekler." dedi. 

Genel Müdür Kolo, sistemde birçok ödeme modeli geliştirdiklerini belirterek şunları söyledi: "Relax Ödeme Fonu'nda her ay taksitlerinizi ve ödeme zamanınızı siz belirlersiniz. Vade Orta Fonu'nda ise önce almak istenilen evin fiyatına karar verilir. Fiyat belirlendikten sonra peşinatlıpeşinatsız seçeneği belirlenir. Aylık ne kadar taksit ödemek istediğinizi belirtip, teslimat tarihi sizin için uygunsa sözleşmemizi imzalayabiliriz."

 


Geri Dön