25 / 04 / 2024

Faizsiz, geri ödemesiz 250 bin TL kredi sahibi olabilirsiniz! Başvurular bugün başladı! Bu fırsatı sakın kaçırmayın

Faizsiz, geri ödemesiz 250 bin TL kredi sahibi olabilirsiniz! Başvurular bugün başladı! Bu fırsatı sakın kaçırmayın

KOSGEB birçok mesleği kapsayan Yaşayan Kültür Mirası İşletmeler Destek Programı kapsamı dahilinde 250 bin Türk Lirası’na kadar geri ödemesiz destek sağlayacak. Başvurular ise bugün başladı. İşte detaylar...



KOSGEB ile Kültür ve Turizm Bakanlığı iş birliği ile hafızalardan dilinmeye başlayan meslek grupları için geri ödemesiz olarak 250 bin Türk Lirası üst limitli destek ile kuruluş, işletme aynı zamanda yetiştirme, makine ve teçhizat, tanıtım, pazarlama başlıkları altında destek sağlayacak. Bu program çerçevesi dahilinde de belirlenmiş olan meslekleri gerçekleştirenlere 150 – 200 , 250 bin Türk Lirası para desteği sağlanacak.

Dünya Gazetesi’nin yapmış olduğu habere göre, şimdiye kadar Kültür ve Turizm Bakanlığı 602 işletmenin ön başvurusunu kabul gördü. Bu kapsam dahilinde destekten faydalanabilmek için KOSGEB veri tabanına kayıt olma başvuruları bugün başlayacak ve bununla birlikte 30 Eylül'e kadar devam edecek.

Ön başvurusu kabul edilen işletme gruplarında; gramofon tamircisi, ahşap işleri, bıçakçılık, bakırcılık, deri meslekleri de yer almakta.

KOSGEB tarafından gerçekleştirilecek olan program, Yaşayan Kültür Mirası İşletmeler Destek Programı olarak isimlendiriliyor. Program ile ilgili Kültür ve Turizm Bakanlığı Araştırma ve Eğitim Genel Müdürlüğü'ne şimdiye kadar başvuru yapan 800 işletmeden 602 tanesinin ön başvurusu kabul gördü. Programdan faydalanmak isteyen kişiler, 30 Eylül 2022’ye kadar KOSGEB veri tabanına kayıtlarını yapabilecekler.

Faizsiz, geri ödemesiz 250 bin TL kredi sahibi olabilirsiniz! Başvurular bugün başladı! Bu fırsatı sakın kaçırmayın


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön