20 / 04 / 2024

mustafa varank

mustafa varank

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, İstanbul Jewelry Show’a katılarak, "Şu anda 40 tonun üzerinde senelik altın imalatımız var. Yerin altından bunu çıkarıp değer şekli ile ekonomiye kazandırıyoruz" ifadelerini kullandı. İşte detaylar…

Bakan Erdoğan’ın verdiği asgari ücret talimatını açıkladı

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın son kabine toplantısında 'Arkadaşlar bu böyle olmaz. Asgari ücreti yenilememiz, asgari ücrete zam yapmamız lazım' dediğini dile getirdi.

Bakan Varank'tan emekli maaşında ilginç hesap

Teknoloji ve Sanayi Bakanı Mustafa Varank, sosyal medya hesabından emekli maaşının alım gücüyle ilgili çok konuşulacak bir paylaşımda bulundu.

Faizsiz, geri ödemesiz 250 bin TL kredi sahibi olabilirsiniz! Başvurular bugün başladı! Bu fırsatı sakın kaçırmayın

KOSGEB birçok mesleği kapsayan Yaşayan Kültür Mirası İşletmeler Destek Programı kapsamı dahilinde 250 bin Türk Lirası’na kadar geri ödemesiz destek sağlayacak. Başvurular ise bugün başladı. İşte detaylar...

Devlet başvuran kişiye 125 bin lira verecek! Bu fırsat kaçmaz! Bakan Varank açıkladı

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, KOSGEB'in genç istihdamına yönelik desteği 125 bin liraya çıkardıklarını duyurdu. İşte detaylar…

Mustafa Varank: Kentsel dönüşüm hamleleri hızlanacak!

TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Başkanı ve AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Varank, son zamanlarda sık sık gündeme gelen kentsel dönüşüm hamlelerinin hızlanacağını ve vatandaşlara desteklerinin artacağını söyledi.

Bakan Varank’tan son dakika açıklaması: Daha 24 saat bile olmadan Togg'a 17 bin 275 sipariş

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, yaptığı açıklamada 24 saat dolmadan Türkiye'nin yerli ve milli otomobili TOGG'a 17 bin 275 sipariş geldiğini duyurdu. İşte o açıklamanın detayları…

Evim Yuvan Olsun başvuruları 7 bin 792'ye ulaştı!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen afetzedelerin geçici barınma ihtiyaçlarını gidermek amacıyla başlatılan "Evim Yuvan Olsun" kampanyasında başvuru sayısının 7 bin 792'ye ulaştığını söyledi.

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Varank açıkladı! 357 binden fazla kişiye istihdam sağlayacak yatırımın önü açıldı!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, 13 bin 653 teşvik belgesi ile 357 binden fazla kişiye istihdam sağlayacak yaklaşık 579 milyar liralık yatırımın önünü açtıklarını belirterek, 2022’nin tablosunu paylaştı. İşte detaylar…

Resmi açıklama geldi! Tesla Türkiye pazarına giriyor!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, ABD'li elektrikli otomobil üreticisi Tesla'nın Türkiye pazarına girmek istediğini belirterek bununla ilgili çalışmaların devam ettiğini ifade etti.

Türk girişimciler CES'te! Artık daha kalabalığız

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Tüketici Elektroniği Fuarı CES 2023’e katılan Türk teknoloji girişimcileriyle toplandı. Çok başarılı gençlerimiz olduğunu vurgulayan Varank, Önceki senelerde çok daha az katılımcıyla buradaydık, bu sene 50’ye yakın girişimcimiz Türkiye’den buraya geldi” ded

Bakan Varank’tan özel sektöre müjde! Destek 10 milyar TL’yi geçecek!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, özel sektöre yönelik asgari ücret desteğinin 2023 yılında arttırılacağını duyurdu.  Özel sektöre asgari ücret desteği 2023’te ne kadar artaracak? İşte ayrıntılar…

Bakan müjdeyi verdi! KOBİ'lere 2 milyon TL'lik destek geliyor!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, yerli teknoloji geliştiricisi KOBİ’lere ve dijital teknolojilerden yararlanmak isteyen KOBİ’lere 2 milyon TL'ye kadar destek sağlayacaklarını belirtti.

Yerli otomobil TOGG'un fiyatı ne olacak? Bakan Varank'tan açıklama

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank A Haber'de Togg'un seri üretimine günler kala önemli açıklamalarda bulundu. "Avrupa'nın doğuştan elektrikli ilk SUV'u olma özelliği taşıyan Togg'un fiyatı ne olacak" sorusunu yanıtlayan Varank, dizel ve benzinli SUV araçların fiyatlarına dikkat çekti.

Bakan Varank beklenen açıklamayı yaptı! TOGG yüzde kaç yerli olacak?

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, TOGG’un minimum yerlilik oranıyla ilgili açıklama yaptı. Peki, TOGG yüzde kaç yerli olacak?

Bakan’dan 20 milyar liralık yatırım açıklaması

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, "Milli Teknoloji Hamlesini destek verecek 20 milyar liralık bu büyük yatırım hamlesini önemsiyoruz, vatanımıza ve milletimize hayırlı uğurlu olsun." dedi.

TOGG’un fiyatı hakkında son dakika gelişmesi! Bakan Varank açıkladı

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank partisi tarafından düzenlenen '2023'e Doğru Şehir Buluşmaları'nda Nevşehir'e geldi. Programına basın toplantısı ile start veren Bakan Varank, Türkiye'nin otomobili TOGG hakkında da önemli açıklamalarda bulundu.

Bakan Varank'tan son dakika açıklaması!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, ekonominin lokomotifi sanayide çarkların dönmeyi sürdürdüğünü açıklayarak, "Bayram tatili döneminde düşen endeks, ağustosta toparlanarak aylık yüzde 2,4, yıllık bazda ise yüzde 1 arttı." dedi.

mustafa varank Haberi

mustafa varank

Dünyanın en büyük beş mücevher fuarı arasında yerini bulan, Türkiye’nin ilk ve tek uluslararası mücevher ihtisas fuarı olan Istanbul Jewelry Show, ziyaretçileri ile buluştu.

Fuar, 9 Ekim Pazar gününe kadar vatandaşları ağırlayacak. 120’den fazla olan ülkeden 23 binin üzerinde de mücevher sektör profesyoneli, 1000 firma ve markayla bir araya gelecek.

“KIRK TONUN ÜZERİNDE YILLIK ALTIN İMALATIMIZ VAR”

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank da fuara katıldı. Varank, Istanbul Jewelry Show fuarının açılışı sırasında yapmış olduğu konuşmada, Avrupa ve Amerika'da resesyonun konuşulmuş olduğu bir dönemde İstanbul'da aynı sıralarda iki fuarı açtıklarını ifade ederek, ekonomik manada canlılığın devam ettiğini açıkladı.

Kuyumculuk, takı, tasarım alanında şirketlerin çok başarılı olduğuna dikkat Varank, "Eskiden bizim şirketlerimiz, İtalyanların tasarımlarından esinlenirlerdi. Şimdi ise yabancılar gelip bizim firmalarımızın, ustalarımızın tasarımlarından...