24 / 04 / 2024

TOGG’un fiyatı hakkında son dakika gelişmesi! Bakan Varank açıkladı

TOGG’un fiyatı hakkında son dakika gelişmesi! Bakan Varank açıkladı

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank partisi tarafından düzenlenen '2023'e Doğru Şehir Buluşmaları'nda Nevşehir'e geldi. Programına basın toplantısı ile start veren Bakan Varank, Türkiye'nin otomobili TOGG hakkında da önemli açıklamalarda bulundu.



Cumhuriyetin kuruluşunun 100. yılı olan 29 Ekim 2022 tarihinde ilk otomobilin banttan ineceğini ifade eden Varank, "Dünya ekonomik açıdan bir resesyona durgunluğa doğru gidiyor. Üç senedir pandeminin olduğu bir zaman diliminden geçtik. Ekonomik buhran Rusya ve Ukrayna savaşı sebebi ile daha da derinleşmiş durumda. Ülkeler bu sıkıntıları geçebilmek için de bir sarmalın içerisine girmiş durumda. Gelişmiş ülkeler 40-50 senedir görmedikleri enflasyonu, işsizliği şimdi yaşıyorlar. Büyük bir tehdit içerisindeler. İşte uluslararası toplantılarda da emin olun her bir ülkenin gündem konusu da 'acaba biz bu kışı nasıl bitireceğiz? Bu enerji krizini de nasıl atlatacağız' endişesi hakim" ifadelerini kullandı.

"C SINIFI SUV ARAÇLARLA AYNI FİYAT OLACAK"

Bir gazetecinin de TOGG'un fiyatını sorması ile birlikte yaşadığı bir anıyı anlatarak yanıt veren Bakan Varank "C sınıfı SUV araçlar ile birlikte aynı fiyatta olacak" ifadelerini kullandı.

 TOGG’un fiyatı hakkında son dakika gelişmesi! Bakan Varank açıkladı


Geri Dön