19 / 04 / 2024

TOGG fiyatı

TOGG fiyatı

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank partisi tarafından düzenlenen '2023'e Doğru Şehir Buluşmaları'nda Nevşehir'e geldi. Programına basın toplantısı ile start veren Bakan Varank, Türkiye'nin otomobili TOGG hakkında da önemli açıklamalarda bulundu.

Yerli otomobil TOGG’da flaş gelime! TOGG ne kadar olacak? Bakan Varank açıkladı

Milyonlarca kişinin merak ile satışa sunulmasını beklediği yerli otomobil markasının fiyatı ile ilgili son açıklama Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’tan geldi. İşte detaylar…

Elektrikli otomobil TOGG'un fiyatını aşağı çekecek karar açıklandı! Araç kaç liradan satılacak?

Türkiye'nin ilk elektrikli otomobili TOGG'un yollara çıkacağı tarihe doğru geri sayım devam ederken aracın fiyatnı otomatik olarak aşağı çekecek karar yasalaşarak yürürlüğe girdi. İşte detaylar...

TOGG'un yola çıkacağı tarihi Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! Beklenenden erken olacak

Türkiye'nin yüzde yüz elektrikli otomobili TOGG'un seri üretimi için yapılan çalışmalar devam ediyor. TOGG Gemlik Tesisi’nde aracın boya ve montaj çalışmaları devam ederken Cumhurbaşkanı Erdoğan, otomobilin banttan ineceği tarihi açıkladı.

2023 Mart ayında yollara çıkacak TOGG'un fiyatı belli oldu! İlk siparişleri almaya başladılar

Togg, Gemlik Tesisi’ndeki boyahane kurulumunu tamamlayarak, C-SUV gövdesinde boyasız denemelere başladı. Araç 2023 Mart ayında yollara çıkacak. TOGG'un satış fiyatı da netleşmeye başladı ilk siparişler alınıyor. İşte detaylar..

Yerli üretim elektrikli TOGG'un ilk yola çıkacağı tarih belli oldu! Fiyatı da açıklandı

Türkiye'nin ilk yüzde yüz elektrikli otomobil girişimi TOGG'un üretim süreci devam ediyor. Bu arada otomobilin üretileceği Bursa'nın Gemlik ilçesindeki fabrikanın 29 Ekim'de açılacağı öğrenildi.

Türkiye'nin otomobili TOGG’un fiyatı belli oldu! Bu fiyat sevindirecek!

Türkiye’nin büyük bir heyecanla beklenen yerli ve milli otomobili TOGG yakında satışa sunulacak. Fiyatıyla da büyük beğeni toplayacak olan TOGG önümüzdeki yılın sonlarına doğru satışa çıkmış olacak.

Yerli elektrikli otomobil Togg'a yine zam geldi! Togg fiyat listesi Aralık 2023

Türkiye’nin Otomobili Girişim Grubu (TOGG) tarafından üretilen yerli ve milli elektrikli araçlara bir zam daha geldi. Peki, Togg fiyatları ne kadar oldu?

2023 model Togg güncel fiyat listesi: Yerli otomobil ne kadar oldu? 

Otomotiv sektörünün çiçeği burnunda oyuncusu Togg, ülkemizde en çok gündem olan markaların başında yer alıyor. İşte Togg T10X güncel fiyat listesi!

Yerli otomobil Togg rekor kırdı! İşte güncel Togg fiyat listesi

Togg'un sosyal medya hesabından yapılan paylaşımla, ağustos ayında kaç adet Togg satıldığı açıklandı. İşte o rakamlar ve güncel Togg fiyat listesi

Fırsatçılar şimdi de gözünü TOGG'a dikti! Fahiş fiyatla TOGG satanlara inceleme başlatıldı!

Ticaret Bakanlığı, TOGG ile ilgili satış ilanlarını incelemeye aldı. Ticaret Bakanlığı, TOGG araçlarını ilan sitelerinde sıfır fiyatından daha yüksek fiyatlara satanlara müdahale edileceğini açıkladı.

Yerli otomobil Togg'a bir haftada ikinci zam!

Geçen hafta kurdaki yükselişi fiyatlarına yansıtan Togg, bir hafta arayla KDV artışı nedeniyle fiyatlarını yeniden zam yaptı. İşte güncel fiyat listesi...

Yerli otomobil TOGG'a ilk zam geldi! TOGG'un zamlı fiyatı ne kadar oldu?

Türkiye’nin Otomobili Girişim Grubu (TOGG) tarafından üretilen elektrikli araçlara tedarik zincirinde gerçekleşen maliyet artışları gerekçe gösterilerek yüzde 27 zam yapıldığını duyurdu.

TOGG sonrası Renault Captur fiyatı dibi gördü; Haziran fiyat listesini mutlaka bakmalısınız

SUV dünyasında önemli modeller arasında yer alan Renault Captur fiyatlarında beklenmeyen bir gelişme oldu. İşte Renault Captur 2023 Haziran güncel fiyat listesi...

TOGG’un motorlu taşıtlar vergisi ne kadar? TOGG MTV belli oldu mu?

Yerli otomobil olan TOGG’un motorlu taşıtlar vergisi açıklandı mı? TOGG T10X MTV fiyatı ne kadar oldu? İşte detaylar!

Fırsatçılar iş başında! Togg'un fiyatı ikinci elde dörde katlandı

Türkiye’nin yerli otomobili TOGG T10X modeli ile yollara çıktı. Başlangıç olarak 953 bin liradan satışa sunulan aracın teslimatlarının ardından 1 ay bile geçmemesine rağmen ikinci el piyasasına düştü. Ancak fiyatı 4 katına çıktı.

TOGG ikinci el sıfırından daha pahalı!  Bakın ikinci el fiyatı ne kadar?

Türkiye'nin ilk yerli otomobili TOGG T10X, süratle yolların yeni hakimi oldu. Başlangıçta 953 bin liralık etiketle tüketiciyle buluşan bu muhteşem aracın teslimatlarına yeni başlanmışken, ikinci el piyasası bile hızla şekillenmeye başladı.

TOGG almayı düşünenlere müjde! Seçim TOGG fiyatını etkiledi!

2023 genel seçimlerden sonra TOGG fiyatında büyük bir sürpriz yaşandı. İşte detaylar!

Ve Türkiye'nin otomobili TOGG fiyat listesinde Mayıs ayı çılgınlığı; Bu kadarını kimse tahmin etmiyordu!

Geçtiğimiz ay yollara çıkan Türkiye'nin otomobili TOGG vatandaşlardan büyük ilgi görmeye devam ederken Mayıs fiyat listesi dikkat çeken bir sürprizle geldi. İşte TOGG Mayıs ayı güncel fiyatı ve heyecan uyandıran o sürpriz…

TOGG alacaklara müjde! TOGG Mayıs fiyat güncellemesini sakın kaçırmayın!

TOGG’a olan ilgi her geçen gün artıyor. TOGG Mayıs fiyat listesi araba alacak kişilerin dikkat çekti. İşte TOGG güncel fiyatı!

TOGG fiyatı Haberi

TOGG fiyatı

Cumhuriyetin kuruluşunun 100. yılı olan 29 Ekim 2022 tarihinde ilk otomobilin banttan ineceğini ifade eden Varank, "Dünya ekonomik açıdan bir resesyona durgunluğa doğru gidiyor. Üç senedir pandeminin olduğu bir zaman diliminden geçtik. Ekonomik buhran Rusya ve Ukrayna savaşı sebebi ile daha da derinleşmiş durumda. Ülkeler bu sıkıntıları geçebilmek için de bir sarmalın içerisine girmiş durumda. Gelişmiş ülkeler 40-50 senedir görmedikleri enflasyonu, işsizliği şimdi yaşıyorlar. Büyük bir tehdit içerisindeler. İşte uluslararası toplantılarda da emin olun her bir ülkenin gündem konusu da 'acaba biz bu kışı nasıl bitireceğiz? Bu enerji krizini de nasıl atlatacağız' endişesi hakim" ifadelerini kullandı.

"C SINIFI SUV ARAÇLARLA AYNI FİYAT OLACAK"

Bir gazetecinin de TOGG'un fiyatını sorması ile birlikte yaşadığı bir anıyı anlatarak yanıt veren Bakan Varank "C sınıfı...