18 / 04 / 2024

Elektrikli otomobil TOGG'un fiyatını aşağı çekecek karar açıklandı! Araç kaç liradan satılacak?

Elektrikli otomobil TOGG'un fiyatını aşağı çekecek karar açıklandı! Araç kaç liradan satılacak?

Türkiye'nin ilk elektrikli otomobili TOGG'un yollara çıkacağı tarihe doğru geri sayım devam ederken aracın fiyatnı otomatik olarak aşağı çekecek karar yasalaşarak yürürlüğe girdi. İşte detaylar...



Türkiye'nin ilk yerli ve yüzde yüz elektrikli otomobil markası TOGG'un üretim süreci Bursa Gemlik fabrikasında aralıksız sürüyor. 

Benzin ve dizel araçların yollardan kademeli olarak çekilecek olması yerini alacağı elektrikli otomobillere olan ilgiyi artırdı. 

Şimdilik yollarda hybrid denilen hem elektrik motor hem de içten yanmalı motorlu araçlar sıkça görülse de çok da uzak olmayan bir gelecekte bu denge elektrikli otomobiller lehine değişecek.

Dünyada yaşanan dönüşüme en hızlı adapte olan sektörlerin başında gelen, otomotiv sektörü daha çevreci ve ekonomik seçenekler üretmek için gereken altyapıları kurmaya başladı.

Elektrikli otomobil TOGG un fiyatını aşağı çekecek karar açıklandı! Araç kaç liradan satılacak?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön