26 / 04 / 2024

Altın imalatın da rekor! Yıllık 40 tonun üzerinde

Altın imalatın da rekor! Yıllık 40 tonun üzerinde

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, İstanbul Jewelry Show’a katılarak, "Şu anda 40 tonun üzerinde senelik altın imalatımız var. Yerin altından bunu çıkarıp değer şekli ile ekonomiye kazandırıyoruz" ifadelerini kullandı. İşte detaylar…



Dünyanın en büyük beş mücevher fuarı arasında yerini bulan, Türkiye’nin ilk ve tek uluslararası mücevher ihtisas fuarı olan Istanbul Jewelry Show, ziyaretçileri ile buluştu.

Fuar, 9 Ekim Pazar gününe kadar vatandaşları ağırlayacak. 120’den fazla olan ülkeden 23 binin üzerinde de mücevher sektör profesyoneli, 1000 firma ve markayla bir araya gelecek.

“KIRK TONUN ÜZERİNDE YILLIK ALTIN İMALATIMIZ VAR”

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank da fuara katıldı. Varank, Istanbul Jewelry Show fuarının açılışı sırasında yapmış olduğu konuşmada, Avrupa ve Amerika'da resesyonun konuşulmuş olduğu bir dönemde İstanbul'da aynı sıralarda iki fuarı açtıklarını ifade ederek, ekonomik manada canlılığın devam ettiğini açıkladı.

 Altın imalatın da rekor! Yıllık 40 tonun üzerinde


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön