19 / 05 / 2024

Fakir Robert II RS 710 Robot Süpürge kaç TL,özellikleri neler? 28 Şubat 2023 fiyat listesi

Fakir Robert II RS 710 Robot Süpürge kaç TL,özellikleri neler? 28 Şubat 2023 fiyat listesi

Fakir Robert II RS 710 Robot Süpürge,120 dk aralıksız çalışması,akıllı navigasyon sistemi ve otomatik şarj özelliği ile üstün performans hizmeti sunuyor.Peki robot süpürgenin özellikleri neler?



Fakir Robert II RS 710 Robot Süpürge kaç TL,özellikleri neler? 28 Şubat 2023 fiyat listesi
Bazen elektrikli süpürgelerin tasarım özellikleri nedeniyle ulaşamadıkları yerler olabiliyor. Haliyle o yerlerin insan sağlığı açısından temizlenmesi gerekiyor. İşte robot süpürge her yere kolayca girip çıkabilecek tasarımda olduğu için etkili temizlik ortaya koyuyor.

ROBOT SÜPÜRGE ÖZELLİKLERİ

  • Rober II RS 710 modelinde kullanıcılarına 120 dk aralıksız çalışma süresi sağlıyor. 5 saatte şarj olan robot süpürge akıllı navigasyon sistemi ile temizliği daha sistemsel hale getiriyor.
  • 24 Watt gücünde çalışabilen süpürge, Lityum İyon pil tipiyle birlikte işlev görüyor. 2500 mAh pil kapasitesi bulunan cihazın 120 dk çalışma ömrü mevcuttur. Şarjı bittikten sonra 5 saatte şarj olabilen Fakir robot süpürge gelişmiş bir performans ortaya koyuyor.
  • Bununla birlikte 65 dB ses düzeyinde çalışabiliyor. Böylece etrafındaki insanları rahatsız etmiyor ve sessizliği ile beğeni topluyor. Fakir süpürge özellikleri arasında çarpma önleme ve temizleme fırçası özellikleri de yer alıyor. 
  • Çarpma önleme özelliği sayesinde eşyalara ve kendisine zarar vermeden etrafındakileri  kolayca temizleyebiliyor. 14.4 V pil voltajında üretilen cihaz sert zemin ve halı üzerinde rahatlıkla temizlik işlevini gerçekleştirebiliyor.
  • Kumandası da olan robot süpürge uzaktan kontrol edilebiliyor. Fakir robot süpürgede haritalama ve kir algılama özellikleri bulunmuyor. Fakir robot süpürge akıllı navigasyon, otomatik şarj, zaman planlama, kızılötesi kumanda, düşme engelleyici sensör ve oda sınırlandırma özellikleri ile birlikte etkili temizlik ortaya koyuyor.

Peki Fakir robot süpürgenin teknik özellikleri neler? 
 


Geri Dön