16 / 04 / 2024

Farilya Asia'da Migros hizmet verecek!

Farilya Asia'da Migros hizmet verecek!

Pendik‘in en çok değerlenen lokasyonu Kaynarca bölgesinde Ufuk İstanbul Mesken tarafından hayata geçirilen Farilya Asia, ayrıcalıklı imkanlarıyla bölgede tercih edilen konut projelerinin başında geliyor. 



Projede daire sahiplerinin günlük ihtiyaçlarına yönelik alışveriş yapabilecekleri 32 mağaza arasında yer alan MİGROS MM, Farilya Asia‘nın avlu meydanında 1.000 metrekarelik mağazasında hizmet verecek.  

Farilya Asia Satış ve Pazarlama Direktörü Arman Özver, bölgede yaşam kalitesini artıran, her bakımdan özel bir projeyi hayata geçirdiklerini ve Farilya Asia‘yı gerçek anlamda çağdaş bir kentsel yaşam projesi olarak tasarladıklarını dile getirdi. 

Farilya Asia konut sahiplerinin her türlü ihtiyacına yönelik kurgulanan bir semt projesi olarak hayatı kolaylaştırıyor. Projenin 4 bin 500 metrekarelik avlu meydanında MİGROS MM‘nin yanı sıra kafe ve restoranlar, yapı malzemeleri, yiyecek markaları, ev tekstili, mutfak eşyası, parfümeri, kişisel bakım, optik, eczane, kuru temizleme, banka şubesi gibi mağazalar da bulunacak. 

Yenilikçi bir konsept sunan Farilya Asia‘nın avlu meydanı özel tasarımlı bir peyzaja sahip.  Proje 2018 Ağustos ayında tamamlanarak sahiplerine teslim edilecek. 
 


Geri Dön