26 / 04 / 2024

Farilya Asia‘da sona gelindi!

Farilya Asia‘da sona gelindi!

Çağdaş bir kentsel yaşam projesi olarak rezidans konforu sağlayan Farilya Asia, projede yer verilen iç ve dış yapı malzemelerinin kalitesiyle de bulunduğu lokasyonda fark yaratıyor.



Pendik‘in hızla değer kazanan Kaynarca bölgesinde çağdaş bir yaşam tarzı arayanlar için Ufuk İstanbul Mesken tarafından tasarlanan Farilya Asia detaylara verilen önemle bulunduğu lokasyon fark yaratıyor. Her ayrıntısı düşünülen projede üstün nitelikli iç ve dış yapı malzemelerine yer verildi.

Farilye Asia dairelerinin mutfak mobilyalarında Saral Mobilya, mutfak tezgahında Çimstone, mutfak evyesinde Teka–Franke, vitrifiyede Vita–Artema malzemeleri ile tasarlandı. Dairelerinin pencere doğramalarında Rehau, ıslak zeminlerde Kütahya Seramik ve Seranit, dış kapıda Sur Çelik Yapı, iç kapılarda Sedoor, yaşam alanlarında Çamsan Alaska Meşe Avargard, radyatör panellerinde iseDemirdöküm markaları kullanıldı. 

Balkon keyfini, rezidans konforunu ve dairelerin çoğunda kapanmaz deniz manzarası imkanını bir arada sunan Farilya Asia‘da, 1+1 daireler 82 - 96 metrekare, 2+1 daireler 109 - 159 metrekare, 3+1 daireler 161 - 173 metrekare, 4+1 daireler ise 251 metrekare büyüklüğe sahip. 

Bölgeye artı değer kazandıran seçkin projelerin başında gelen Farilya Asia‘da sona gelindi. Küçük detayların sürdüğü proje, 2018 Ağustos ayında tamamlanarak sahiplerine teslim edilecek. 

Web: http://www.farilyaasia.com/


Geri Dön