26 / 04 / 2024

Fatih Mehmet Erkoç: Türkoğlu yeni cazibe merkezi olacak!

Fatih Mehmet Erkoç: Türkoğlu yeni cazibe merkezi olacak!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, mesaisinin büyük bir bölümünü ilçelerde geçirmeye devam ediyor. Fatih Mehmet Erkoç yaptığı açıklamada "Türkoğlu yeni cazibe merkezi olacak" dedi




Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, mesaisinin büyük bir bölümünü ilçelerde geçirmeye devam ediyor. Başkan Erkoç, “Halkımızın teveccühü ile göreve gelmiş hizmet erleriyiz. Halkımıza hizmeti severek, aşkla ve şevkle yapıyoruz” dedi.


Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Türkoğlu'nda Büyükşehir Belediyesi'nin gerçekleştireceği projeleri inceledi.


Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, yatırım değerlendirme ve inceleme gezisi için Türkoğlu’na gitti. Başkan Erkoç’u Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş makamında bir süre ağırladı. Başkan Okumuş ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve sürdürdükleri çalışmalar hakkında bilgi verdi.


Türkoğlu’nda yapımı devam eden mesire alanına gerçekleştirilen inceleme gezisine, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç’un yanı sıra Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş ile Belediyesi Meclis üyeleri de katıldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Eroç’un sık sık ilçelerini ziyaret ettiğini belirten Başkan Okumuş, ilçelerine gösterdiği yakın ilgiden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Erkoç’a teşekkür etti.


Erkoç: Türkoğlu yeni cazibe merkezi olacak


Türkoğlu’nda yol ve park bahçelerle ilgili çalışmaların yapıldığını belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, ilçelerin standartlarının yükselmesinin önemine değinerek, “Büyükşehir statüsü ile birlikte ilçelerimizle koordineli bir şekilde çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Büyükşehir Belediyesi olarak hizmet kalitesi ile hizmet miktarının artması bizim temel hedefimiz” dedi.



Memleket


Geri Dön