23 / 04 / 2024

Fatih Terim, soyunma odasını kızı Buse Terim'in bloguna açtı!

Fatih Terim, soyunma odasını kızı Buse Terim'in bloguna açtı!

Yeşil sahaların imparator lakaplı deneyimli teknik adamı Fatih Terim, ABD'de moda eğitimini tamamlayan kızı Buse'nin blog sitesi için giysi odasının kapılarını açtı. Terim giyim tarzı ile ilgili sırlarını paylaştı



Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, kıyafet odasının kapılarını küçük kızı Buse Terim için açtı. NewYork'taki Fashion Institute of Technology'de moda üzerine aldığı eğitimi tamamlayan Buse Terim, bir süredir Buse's Fashion Blog'da yazılarını takipçileriyle paylaşıyor. Terim son olarak da babası Fatih Terim ile röportaj yaparak, babasının moda konusunda bilinmeyen yönlerini yazdı. Yazısına "Babamın hiç görülmeyen bir yönünü kızı olarak değil de bir blogger olarak bir gazeteci edasıyla yazmak çok değişik bir his. Giyim konusunda yarattığı yenilikler, kendine has tarzı ve karizmasıyla hiç görülmeyen ama hep merak edilen giyim tarzını kimi zaman terleten sorularımla sizlere anlatacağım bugün. Şimdi o çok merak edilen dolabın içine girip size bambaşka bir Fatih Terim gösteriyorum." sözleriyle başlayan Buse Terim'in babasıyla yaptığı röportajdan alıntılar:

"Dolabınızın vazgeçilmez ve olmazsa olmaz dediğiniz parçaları neler Seçim yapmak zor ama gömleklerim benim için çok kıymetli. Ardından da ayakkabılarım, pantolonlarım diye sıralama devam eder.

Giymeyi en çok sevdiğiniz renkler Her rengi severim ve giyerim. Ancak genelde koyu renkleri tercih ediyorum. Ceket, pantolon ve takımlarda koyu renkleri daha çok seviyorum. Gömlekte ise maviyi severim. Renkli atkıları özellikle koyu elbise ve kabanda hoş durduğu için kullanıyorum.

Özellikle İtalya'da yaşadığınız dönemde giyim tarzınız çok konuşuldu. Orada en çok nerelerden alışveriş ederdiniz Floransa'da butik bir mağaza vardı. Gerekli her şeyi oradan alırdım. Hazır ürünler de vardı, kişiye özel dikim de yapıyorlardı. Tarzını beğendiğim bir yer olduğu için halen diktiriyorum oradan. Özellikle şu markaları tercih ediyorum diyemem."
Merve Yurtyapan / SABAH


Geri Dön