26 / 04 / 2024

Fatih’e gençlik merkezi sözü!

Fatih’e gençlik merkezi sözü!

AK Parti Fatih belediye başkan adayı Ergün Turan, kültür sanat etkinlikleri adı altında FETÖ'nün çok sayıda gizli toplantısına ev sahipliği yapan Çemberlitaş’taki Fırat Kültür Merkezi’nin gençlik merkezi olacağını açıkladı.



AK Parti Fatih belediye başkan adayı Ergün Turan, Fatih’te yaşayan gençler için birçok çalışma yapacaklarını söyledi.

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; Çemberlitaş’taki binayla ilgili projelerini anlatan Turan, şu açıklamalarda bulundu:

“Projemizle gençlerimiz kitaplarını okuyabileceği, sosyal aktivitelerini yapabileceği, tasarım atölyelerinde kişisel becerilerini geliştirebileceği yeni bir alana kavuşacak. Fatih’te yaşayan ve öğrenim gören öğrencilerimizin ve gençlerimizin beklentilerine yanıt verecek bu gençlik merkezini vakit kaybetmeden hayata geçireceğiz. Geleceğin Türkiyesi’nde söz sahibi olacak gençlere özel önem veriyoruz. Bu projeyle birlikte Fatihli gençlerin kütüphane, görsel, işitsel ve pratik alanları aynı çatı altında buluşacak. Film ve tiyatro gösterilerine imkân verecek bir merkeze kavuşacaklar.”

Projeyi tarihi dokuya uygun olarak hayata geçireceklerini söyleyen Turan, gençlik merkezinde müzik dinletilerinin yapılabileceğini, atölyelerde edebiyat ve kültür sanat faaliyetlerinin icra edilebileceğini kaydetti.


Geri Dön